Narlıdere’de Moğollar Coşkusu

  • 0
  • 722
Yazı Boyutu:

Narlıdere BelediyesiGençlik ve Çiçek Festivali kapsamında ertelediği konserlere devam ediyor. AhmetPiriştina Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen Gökhan Birben ve Moğollarkonserini izlemek için dolduran büyük kalabalık gezi parkına destek sloganlarıattı.     Narlıdere BelediyesiAhmet Piriştina Demokrasi Meydanında yoğun katılımlı bir konser gerçekleştirdi.Konsere Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir Milletvekili MustafaMoroğlu, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Asker Güneş ve konser alanını dolduranNarlıdereliler katıldı. Moğollar gurubunun Gezi Parkı’na destek açıklamalarıgeceye damgasını vurdu.

Bir şey yapmalı
Narlıdere BelediyeBaşkanı Abdül Batur Gençlik ve Çiçek Festivalinin ertelenen konserlerinigerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden konuşmasında LYS sınavınagiren gençlere ise istedikleri başarıya ulaşmalarını diledi. Batur “Sonzamanlarda ülkemizde meydana gelen olayların özgürlük ve anlayış bekleyeninsanlarımızı ve bizleri üzdü. Bu akşam bu alanı dolduran sivil inisiyatifitemsil eden sizler gibi bizlerde Gezi parkı eylemlerine destek veriyoruz.Moğollar grubunun yıllardır şarkılarıyla ifade ettiği gibi ‘bir şey yapmalı’diyorum” dedi. 

Özgürlüklerden yanayız

Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanındatoplanan kalabalık Gökhan Birben şarkılarıyla keyifli dakikalar geçirirkenMoğollar gurubun klasikleşen şarkıları ile coştu. Moğollar grubunu tümkalabalığın beklediği ‘Bir Şey Yapmalı’ adlı şarkısını Vandalizm’i temsil edenmaskeler ile söylemesi izleyicilerin beğenisini kazandı. Gezi parkı olaylarıile ilgili sloganlar ile konuşması kesilen Moğollar grubu solisti Cahit Berkay,Narlıderelilerin Türkiye’nin kilitlendiği gezi parkı olaylarına karşıtepkisinden ve desteğinden dolayı teşekkür etti. Berkay “ Bu güzel alanıdolduran sevgili Narlıdereliler, sizlerin ve Narlıdere Belediye Başkanı AbdülBatur’un Gezi Parkı olaylarına karşı duyarlı olmasından çok memnunuz. Buolaylar hepimizi ilgilendiriyor. Bizler sanatçılar olarak sonuna kadar geziparkı direnişçilerine destek veriyoruz. Bizler Vandalizm’den değilözgürlüklerden yanayız” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yeni döneminin ilk meclisi

Suya indirim sözü için ilk adımı attı

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Arşiv