Ödüllü yıldıza tatil sürprizi

  • 0
  • 858
Yazı Boyutu:

Yönetmenliğini Semih Kaplanoğlu’nun yaptığı Bal filminin küçük yıldızı Bora Altaş, tatil için geldiği İzmir’de Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’la bir araya geldi. Bugüne kadar binlerce çocuğun hayalini gerçekleştiren, on binlercesini ise deniz tatiline gönderen Başkan Hakan Tartan, Bora’nın isteğini de kırmadı. Bora’yla sinema, spor ve dersleri hakkında sohbet eden Başkan Tartan, küçük oyuncunun tatile gitmek istediğini öğrenince hayalini gerçekleştirdi.
 
Gönlünde yatan iki aslan: oyunculuk ve futbol
Berlin’de ülkemizi başarıyla temsil eden, kırmızı halıda tüm dünyanın sempatisini toplayan Bora, babası ve halasıyla birlikte Konak Belediyesi’nin davetlisi olarak Ege sahillerinde tatil keyfi yaşadı. Bol bol havuza giren minik yıldızı en çok mutlu eden ise gönlünce oynamak oldu. Havuz keyfinin ardından soluğu oyun salonunda alan Bora, PlayStation’da en sevdiği futbolcuların maçını yönetti.
Konak doğumlu Bora Altaş, tatilini çok sevdiği İzmir’de geçirmekten çok mutlu olduğunu ifade ederek Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkürlerini iletti. Futbolu ve oyunculuğu bir arada yürüteceğini söyleyen Bora, “Hakan Tartan Amcama bana böyle bir tatil hediye ettiği için teşekkür ediyorum. Burayı çok sevdim. Havuza girip oyun oynuyorum” dedi.
 
Bora’nın babası Raşit Altaş ise yıllarca İzmir’de yaşadıklarını ve emekli olunca Rize’ye döndüklerini anlattı. Bora’yla gurur duyduklarını dile getiren Baba Altaş, “Bora gerçekten yetenekli bir çocuk ve onunla gurur duyuyoruz. Film bittikten bir süre sonra, ilgi azaldı. Bu da Bora’yı biraz etkiledi. Ancak bu tatil ona çok iyi geldi, burada canı sıkılmıyor. Hakan Tartan’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
           
Bora çocukluğunu yaşamalı
Bora Altaş’ın kültür ve sanatın aydınlığını uzun yıllar taşıyacak bir yetenek olduğunu ifade eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, tüm başarısının ve yeteneğinin yanı sıra Bora’nın da bir çocuk olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi. Başkan Tartan sözlerine şöyle devam etti:
“Bal filmiyle birlikte Bora’nın oyunculuktaki başarısı hepimizi gururlandırdı. Üzerinden iki yıl geçmesine rağmen unutulmayan, gerçek bir yeteneğe sahip. Film çıktığı dönemde çok ilgi gördü, davetlere katıldı, ödüller aldı. Ancak unutulmamalı ki Bora da bir çocuk. Onun da hayalleri var. Biz İzmir’de 2 bin çocuğumuzun hayalini gerçekleştirdik, yine binlercesini de denizle buluşturduk. Bora’yla konuştuğumuzda onun da hayalinde tatil olduğunu öğrenince, bir an bile düşünmedik, hemen tatile gönderdik. Bora hem çocukluğunu güzel bir şekilde yaşayacak, hem de ülkemizi daha nice filmlerde başarıyla temsil edecek.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv