Öğrencilerden Başkan Ağabeylerine Teşekkür

Kemalpaşa Belediyesi Örnekköy Fırat Yılmaz Çakıroğlu bilgi evi öğrencileri yaz okulu etkinlikleri kapsamında düzenlenen piknik organizasyonunda bir araya geldi.

  • 0
  • 626
Öğrencilerden Başkan Ağabeylerine Teşekkür
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kemalpaşa Belediyesi Örnekköy Fırat Yılmaz Çakıroğlu bilgi evi öğrencileri yaz okulu etkinlikleri kapsamında düzenlenen piknik organizasyonunda bir araya geldi.
 
Kemalpaşa Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında açılan bilgi evlerinde gerçekleştirilen faaliyetler yaz döneminde de devam ediyor. Okula yardımcı olmak için verilen derslerin yanı sıra, yaz okulu döneminde kültürel, sanatsat, sportif ve sosyal etkinliklerinde gerçekleştirildiği bilgi evlerinde öğrenciler için piknik organizasyonu düzenlendi. Sabah saatlerinde bilgi evinde toplanan öğrenciler öğretmenlerinin gözetiminde araçlarla Kemalpaşa Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı cazibe merkezlerinden biri olan Park Orman Kemalpaşa sosyal tesislerine ulaştılar.
Tesislerde ilk olarak öğretmenleri ile birlikte çeşitli oyunlar oynayan çocuklar ardından kendileri için bir şeyler hazırlayan öğretmenlerine yardım ettiler.

Kemalpaşa Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında açılan bilgi evlerinde 12 ay boyunca eğitim ve öğretimin devam ettiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Çocuklarımız eğitimlerin yanı sıra dinlenmeye, gezmeye ve eğlenmeye de ihtiyaç duyuyorlar. Bu kapsamda verilen eğitimlerden artan kalan zamanlarını sosyal etkinlik olarak değerlendirip çocuklarımız ile öğretmenlerimizin piknik adı altında bir organizasyonda buluşmalarına imkan sağladık. İnşallah çocuklarımız gönüllerince eğlenirler" diye konuştu.

Bu tür etkinliklerde derslerin yanı sıra gönüllerince vakit geçirdiklerini ve çok eğlendiklerini belirten öğrenciler, ise "Başkan Ağabeyi çok teşekkür ediyoruz" diyerek mesajlarını ilettiler.
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv