Okan Uslu'nun Sesinden “Yeminler Etmiştik”

İzmirli şarkıcı Okan Uslu, Türker Atik bestelerinden oluşan ilk albümü “Yeminler Etmiştik” ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Uslu’nun ilk albümü  örnek bir işbirliği projesi ile hayata geçiriliyor. Bestelerin tamamının Türker Atik’e ait olduğu albüme İzmir'in değerli 9 farklı söz yazarı destek veriyor.

  • 0
  • 2.910
Okan Uslu'nun Sesinden “Yeminler Etmiştik”
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmirli şarkıcı Okan Uslu, Türker Atik bestelerinden oluşan ilk albümü “Yeminler Etmiştik” ile  müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Uslu’nun ilk albümü  örnek bir işbirliği projesi ile hayata geçiriliyor. Bestelerin tamamının Türker Atik’e ait olduğu albüme İzmir'in değerli 9 farklı söz yazarı destek veriyor. Proje koordinatörü ve bestekar Türker Atik, hedeflerinin Türk sanat müziğinin büyük kitlelerce dinlenmesi olduğuna dikkat çekerek “Okan Uslu’nun sesinden dinleyicilerimize
ulaştıracağımız yepyeni bestelerimizle bunu başaracağımıza inancım tam” dedi.

Stüdyo kayıtlarının tamamlandığını, albümün nisan ayı içinde sanatseverlerle buluşacağını belirten müzik yönetmeni Atilla Irgız, birbirinden değerli saz üstadları ile çalıştıklarını, farklı melodik yapılarla Türk sanat müziğine yeni bir yaklaşım getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Yıllardır radyo ve televizyon programları aracılığıyla Türk Sanat Müziği severlere seslenen Okan Uslu ise ilk albümün heyecanı içinde olduklarını, TRT’nin en özel sanatçılarından Lale Mumcu Başel’in vokalleriyle destek verdiğini ve hep birlikte dillerden düşmeyen şarkılara imza atacaklarını dile getirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv