Okula Dönüş Heyecanı Agora Alışveriş Merkezi’nde!

Agora Alışveriş Merkezi, yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi okul alışverişi için her yıl olduğu gibi bu yılda alışverişin tek adres oldu.

  • 0
  • 348
Okula Dönüş Heyecanı Agora Alışveriş Merkezi’nde!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Agora Alışveriş Merkezi, yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi okul alışverişi için her yıl olduğu gibi bu yılda alışverişin tek adres oldu. Seçkin markaları ve birbirinden renkli etkinlikleriyle yeni döneme başlayacak minik ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı.
 
Okula Dönüş öncesinde, Minik ziyaretçiler Agora AVM’de enerji depoladı. Tiyatro gösterisi ve atölye çalışmaları ile çocuklar yaratıcılıklarını geliştirirken, minik bilim insanları meslek atölyesi ile heyecan dolu anlar yaşadı.
 
Minik Bilim İnsanları Atölyesi Agora Alışveriş Merkezi’nde Büyük İlgi Gördü!
Her yıl olduğu gibi bu yılda okula dönüş öncesi birbirinden keyifli ve eğlenceli etkinliklere imza atan Agora Alışveriş Merkezi bu yılda yeni eğitim öğretim dönemi öncesi tüm ziyaretçilerine eğlence dolu anlar yaşattı.
Okula dönüş etkinlikleri kapsamında Minik Bilim Adamları Atölyesi Agora Alışveriş Merkezi’nde büyük ilgi gördü. Minik ziyaretçiler bilimin merek uyandıran ve şaşırtıcı dünyasıyla tanıştı. Gelecekte bilim insanı olma hayalleri kuran miniklerin hayalleri Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçeğe dönüştü.
 
Agora Alışveriş Merkezi’nde Okula Dönüş Etkinliği Bu Yılda Dopdoluydu!
Agora Alışveriş Merkezi’nin minik ziyaretçileri Çılgın Profesör Tiyatro oyununda bir araya geldi. Unutamayacakları bir gün geçiren çocuklar, eğitici ve öğretici tiyatro etkinliği ile yeni eğitim öğretim dönemine enerji ve moral depolayarak başlamaları sağlandı. Tiyatro etkinliğinin ardından eğlence hız kesmeden devam etti. Kitap Ayracı Yapım Atölyesi ve Kalemlik Yapım Atölyesi ile çocuklar yaratıcılıklarını geliştirirken kendi hayal güçlerine göre tasarladıkları aksesuarları evlerine götürmenin heyecanını yaşadı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv