Olimpiyat Logolu Acer ICONIA TAB A510

  • 0
  • 1.891
Yazı Boyutu:

Acer'ın Olimpiyat Oyunları ile ortaklığını kutlayan tasarım, Acer ve Olimpiyat logolarını birleştiriyor ve siyah/gümüş renk seçenekleri sunuyor. Gerçek anlamda tüm gün kullanım için 15 saatlik pil ömrü, güçlü bir NVIDIA® TEGRA® 3 dört çekirdekli işlemci ve mobil üretkenlik, paylaşım ve çok daha fazlası için son teknoloji araçlar barındırır.
 
ICONIA TAB A510'un 9800mAh pili 15 saate kadar HD video oynatımını destekler. Ekstra güç tabletin hacmini büyütmez çünkü paralel pil paketi inceliği korur.
Güçlü bir NVIDIA® TEGRA® 3 dört çekirdekli işlemci daha fazla güç ve daha az pil tüketimiyle iş yükünü akıllı bir şekilde dağıtır. Ağır çoklu görevler, HD videolar, konsol benzeri oyun deneyimi ve internette daha hızlı gezinme işlerinin üstesinden gelirken, beşinci bir çekirdek müzik çalma ve aktif bekleme gibi düşük güç gerektiren görevleri üstlenir.
Bir sporcu için en ideal tablet Acer ICONIA A510: http://www.youtube.com/watch?v=lsfVn8eJTa4
Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 1099TL / 32GB
 
Olimpiyat Logolu Acer V3 Serisi Notebook
Acer, bugünün dijital ihtiyaçları için optimize edilmiş mükemmel performansa, eğlence ve iletişim araçlarına ve şık bir tasarıma sahip olan bu dizüstü bilgisayarı yüksek tanımlı ses ve görsel deneyim talep eden, teknolojiyi yakından takip eden spor dostu kullanıcıları düşünerek tasarlamıştır.
Son nesil Intel® Core™ ailesi işlemciler, ayrıca NVIDA® GeForce® GT Serisi grafikler,  birçok uygulama, müzik, internetten video, filmler, oyunlar ve çok daha fazlasıyla birlikte çoklu görevler için kusursuz performansı garanti eder.
Tüm multimedya seçeneklerinden en iyi şekilde yararlanmak için, Aspire V3 17.3” modelinde HD+ 1600 x 900 LED-arka aydınlatmalı ekran dahil olmak üzere tüm seride Acer CineCrystal™HD ekranlara ve bunun yanısıra Dolby® Home Theatre® v4 ve bir Blu-ray Disc™ sürücüsüne sahiptir. Kullanıcılar, HDMI® çıkışı sayesinde dizüstü bilgisayar eğlencesinin tadını bir HD televizyonda bile çıkarabilirler.
Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 899$+kdv

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Intel ve BAU’dan iş birliği

Zirvede ‘Lucia’ sürprizi

Yapay zekâ hayatımızın ayrılmaz bir parçası olacak

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Dijital arşiv” ile güvenli ve tasarruflu hizmet

Yapay zeka iş insanlarını eşleştirdi

Arşiv