On Binlerce Kişiyi "Tesir Altında”

  • 0
  • 1.199
Yazı Boyutu:

"Tesir Altında" adlı şarkısıyla müzik listelerinin1 numarasından inmeyen Mustafa Sandal, reklam yüzü olduğu BP sponsorluğundadüzenlenen  BP Club Card konserlerinin ilk ayağında İzmir Karşıyaka Bostanlı RekreasyonAlanı’nda dev bir konser verdi.

 

Mustafa Sandal, BP Club Card sponsorluğunda gerçekleşenkonserlerin ilkini İzmir Karşıyaka Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda verdi. Onbinlerce kişinin izlediği konserde, Mustafa Sandal yeni çıkan ‘Tesir Altında’isimli maxi-single’ında yer alan şarkılarını seslendirmesinin yanısıra sahnedegerçekleştirdiği ışık ve dans showlarıyla da seyircilere muhteşem bir geceyaşattı. BP Club Card sahiplerinin ücretsiz olarak izlediği konser için BPistasyonlarını andıran özel tasarlanmış sahne, izleyicilerin büyük beğenisinitopladı.  
 

Ayrıca konser öncesinde, her performansına enerjisini veyaratıcılığını yansıtan başarılı aranjör ve DJ Ozan Çolakoğlu, sergilediği özelDJ performansı ile tüm seyircilere keyifli anlar yaşattı.

 Eylül ayı boyunca devam edecek Mustafa Sandal’la BPClub Card konserlerine, BP Club Card sahipleri ücretsiz olarak katılabilecek. BPClub Card’ı olmayanlar ise, konser öncesinde herhangi bir BP istasyonunagiderek ya da konser alanında yer alan standlardan BP Club Card’larınıalabilecek ve konseri ücretsiz olarak izleyebilecekler.

 BP Club Card Mustafa Sandal Konserleri, Eylül ayıboyunca Ozan Çolakoğlu'nun eğlence odaklı ve kendi parçalarının yanı sıra dünyahitlerine de yer vereceği özel DJ performansları ile İzmir'in ardındansırasıyla Ankara, İstanbul ve Adana'da da devam edecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv