Önce İzmir

Zeynep Tunuslu’nun “Peri tozu serpilmiş gibi” cümlesiyle tanımladığı 2018 Bridal Show Türkiye’de ilk önce İzmirliler’in beğenisine sunuldu. Mavibahçe'de gerçekleşti.

  • 0
  • 2.272
Önce İzmir
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Zeynep Tunuslu’nun “Peri tozu serpilmiş gibi” cümlesiyle tanımladığı 2018 Bridal Show Türkiye’de ilk önce İzmirliler’in beğenisine sunuldu. Mavibahçe'de gerçekleşti.

Gelinlik kreasyonunu Türkiye'de ilk defa beğeniye sunan Tunuslu, İzmir'de olmaktan ve bu defileyi Mavibahçe gibi kültür sanata, modaya önem veren bir merkezde gerçekleştirmekten çok mutlu olduğunu söyledi. Tunuslu’nun 6 ayda hazırladığı 12 tasarımdan oluşan defilesi koreograf Akif Örük - Rönesans Ajans modelleri tarafından sunuldu.  
 
Bu şehrin kendisine uğur getireceğine inandığını ve bu nedenle ilk önce İzmir’de defile yapmaya karar verdiğini vurgulayan Tunuslu, “İzmir’in kendisini de insanlarını da çok seviyorum. Burada olmaktan ve bu defileyi Mavi Bahçe gibi kültür, sanat ve modaya önem veren bir merkezde gerçekleştirmekten çok mutluyum. Gelinlik tasarımlarımı buradan sonra New York ve Paris’te yapacağım defilelerde de sergileyeceğim” dedi.
Defilenin sunuculuğunu da üstlenen televizyon programcısı Kamuran Tapul'un sorularıyla ve ünlü modacı Zeynep Tunuslu'nun cevaplarıyla yapılan söyleşide 2018 gelinlik modası da konuşuldu, Tunuslu son zamanlarda en beğendigi gelinin ,yakınlarda evlenen Fahriye Evcen olduğunu da ekledi.
 
Gecenin 2’nci büyük sürprizi ise organizasyonu düzenleyen '3435 creative' iletişim firmasının yaptırdığı imaj araştırmasında, kültür sanat ve modanın İzmir'deki en sevilen merkezi seçilen, Mavibahçe’nin ödülünü etkinliklerin mimarı ve AVM Müdürü Ali Vedat Cevat Özeren aldı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fashion Week rüzgarı

Muhteşem başlangıç

10. kez IFW

Genç modacı ‘İtalya’daki finale kaldı

Gelinlik Fuarı sektöre can suyu oldu

23 yılda üç marka

Arşiv