Önce Protesto Sonra Eşlik

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 86’nci İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) açılışıyla birlikte başlayan Çim Konserleri’nin konuğu bu kez Türk rock müzik sanatçısı ve söz yazarı Teoman oldu. ​​​​​​​

  • 0
  • 453
Önce Protesto Sonra Eşlik
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 86’nci İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) açılışıyla birlikte başlayan Çim Konserleri’nin konuğu bu kez Türk rock müzik sanatçısı ve söz yazarı Teoman oldu.

10 dakika gecikme ile sahneye çıkan Teoman önce ıslıklarla protesto edilirken, sonrasında ise dev bir koro olarak Teoman şarkılarına eşlik etti. Uykusuz Her Gece, Paramparça, Rüzgar Gülü, Tek Başına Dans, Romantik, Galata'da Rıhtımda,  Gündüz Düşleri, Sevişirdik Bazen, Çoban Yıldızı Uçurtmalar, Renkli Rüyalar Oteli, İki Yabancı, Gönülçelen, Onyedi, Hayalperest, Rüzgar Gülü gibi klasikleşen şarkılarının yanısıra güncel eserlere de yer veren Teoman, uzun süre coşku ve beğeniyle alkışlandı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv