Önce seminer sonra imza

Bilimsel verilerle çalışarak binlerce insanın hayatına dokunan Beslenme Uzmanı Gülşen Altın, 24. İzmir Kitap Fuarı’nda okurlarıyla bir araya geldi.

  • 0
  • 594
Önce seminer sonra imza
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bilimsel verilerle çalışarak binlerce insanın hayatına dokunan Beslenme Uzmanı Gülşen Altın, 24. İzmir Kitap Fuarı’nda okurlarıyla bir araya geldi. 

Mesleki yaşamını İstanbul’da sürdüren Gülşen Altın, önce konferans salonunda düzenlenen söyleşide Kim Demiş Yiyemezsin? kitabıyla ve kitaptaki yemek tarifleriyle ilgili bilgi verdi. Hazırladığı börek ve tatlıları, katılımcıların beğenisine sunan Beslenme Uzmanı Altın, raflarda satılan bir çok ürünün sağlıksızlığını anlattı, verdiği bir örnekle, herkesin kendi yoğurdunu yapması gerektiğini belirterek, “bir ürün bozulmadan uzun süre raflarda kalabiliyorsa, bu ürün koruyucu madde içermektedir. Mümkün olduğu kadar hem kendinizi hem de çocuklarınızı marketlerde göz alan ürünlerden uzak tutun” dedi.

Artık meselenin sadece kilo vermek olmadığını bunun sürdürülebilir bir beslenmenin mümkün hale geldiğine dikkat çeken Altın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Genel algı, kalorisi düşük diyet yemeklerin tatsız olduğudur. Oysa sağlıklı beslenmenin sürdürülebilmesi için yediklerimiz bizi mutlu etmeli, lezzetli olmalı. Peki bu mümkün mü? Elbette ki mümkün.  Uygulaması kolay ve leziz tarifler sayesinde hamur işlerinden mahrum kalmadan keyifle yerken aynı zamanda nitelikli beslenip vücudunuzun tüm besin ihtiyaçlarını karşılamanın mümkün olduğunu göreceksiniz. Doğru malzemelerle hamburgerden sufleye dek, artık yasak yok!”
Daha sonra Martı Yayınları standına geçen Altın, burada kitabını imzaladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Kuruluş yıldönümüne özel

Nadir Görülen Burun İçi Sinüs Tümörü Başarı ile Tedavi Edildi.

Kapılarını çok özel bir sergiye açtı

Arşiv