Onkoloji Hastanesi’nde Kitvak ile bayram coşkusu

  • 0
  • 628
Onkoloji Hastanesi’nde Kitvak  ile bayram coşkusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

KİTVAK – Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı, E.Ü. Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören onkoloji hastası çocuklar ve aileleri ile Kurban Bayramı etkinliği gerçekleştirdi. Kitvak Yönetim Kurulu ve çalışanları, hastane personeli, hasta çocuklar  ve aileleri bayramlaştılar.

Bay Balon’un  birbirinden eğlenceli  gösterileri ve şakaları ile günün tadını çıkaran çocuklar, Bay Balon  ile birlikte olmaktan çok mutlu olduklarını belirttiler. Aynı zamanda çocuk şarkılarıyla eğlenceli  dakikalar geçirdiler. Pasta kesiminin ardından birbirinden güzel hediyelere sahip olan çocuklar, bayrama keyiflemerhaba dediler.

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM RamazanSoncul ;

“ Dokuz Eylül Hastanesi Kampüsü içerisindeHasta ve Hasta Yakınları Konukevi inşaatımız sürerken farklı etkinlikler ile deçocuklarımız ile birlikte olup, onları mutlu kılacak özel anlar yaratmayaçalışıyoruz, bugünde o günlerden biri. Onların mutlu olduklarını görmek ömrebedel. Vakfımız adına bayram etkinliğimizi özel kılan, Sofra Grubu’na, BayBalon’a ve bizleri yalnız bırakmayan siz sevgili basın mensubu arkadaşlarımızayürekten teşekkür ediyoruz.  Bu vesileile hepinizin bayramını kutlar, tüm dünyaya sağlık , huzur ve barışgetirmesini  temenni  ederim. “ dedi.

Vakfın, E.Ü. Tülay Aktaş  OnkolojiHastanesi ve E.Ü. Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’nden sonra  2. konukevi projesini de yine hayırseverlerinayni ve nakdi yardımlarıyla hayata geçireceklerini belirten Soncul, “Hemhastane hem de konukevimiz sadece İzmir ve Ege’den değil Türkiye’nin dört biryanından gelen hastalara, yakınlarına hizmet veriyor. Kalan kişilerle sohbetettikçe çok doğru projelere imza attığımıza kanaat getiriyoruz.

Kurban Bayramı nedeniyle KİTVAK’a bağıştabulunmak isteyen hayırseverler Halk Bankası Konak Şb.    16000008 ( IBAN TR74 0001 2009 7340 00160000 08 )  no’lu KİTVAK hesabınıkullanabilirler. 

Bağışlar tümüyle sağlık alanındakullanıldığı için kurban kesimi yapılmıyor.

Kurban bağış bedelimiz  450 TL dir.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv