Ormanda çevre temizliği

“Gelecek Kuşaklar Orman Yok Demesin” sloganı ile 24 yıldır birçok başarılı projeye imza atan Ege Orman Vakfı; Yaşar Üniversitesi öğrencileri ve Vakıf gönüllüleri ile ormanda çevre temizliği etkinliği düzenledi.

  • 0
  • 406
Ormanda çevre temizliği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

“Gelecek Kuşaklar Orman Yok Demesin” sloganı ile 24 yıldır birçok başarılı projeye imza atan Ege Orman Vakfı; Yaşar Üniversitesi öğrencileri ve Vakıf gönüllüleri ile ormanda çevre temizliği etkinliği düzenledi. İzmir’de İyilik Var hareketi kapsamında “Ormanda Çöpünü Değil Ayak izini Bırak” sloganı ile gerçekleştirilen etkinlikte Buca-Belenbaşı mevkiinde bulunan ormanlık alanda çevre temizliği yapıldı.

 Buca Belediyesi'nin destek verdiği temizlik faaliyetinde özellikle piknik  kültürü olmayan sorumsuz kişilerin ormanda bıraktıkları sigara izmaritleri, meşrubat şişeleri, teneke kutular,plastik v.b. atıklar  toplandı. Çevre temizliği yapan gönüllüler orman alanlarının da  kirlilikten etkilendiğini, ekosistemin zarar gördüğünü belirterek  ormanları kirletenleri kınadılar.

Ege Orman Vakfı gönüllüleri ve Yaşar Üniversitesi öğrencileri, etkinliğin çevremizin ve ormanlarımızın kirletilmesine dikkat çekmek amacıyla yapıldığını söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv