Ozana Barabancea & Band İle Farklı Bir Caz Deneyimi  

Vokalde Ozana Barabancea, piyanoda Sorin Zlat, basgitarda Virgil Popescu, ve davulda Claudiu Purcarin’den oluşan Ozana Barabancea & Band, 10 Mart Cumartesi günü AASSM’de dinleyicilerine farklı bir caz deneyimi yaşattı.

  • 0
  • 592
Ozana Barabancea & Band İle Farklı Bir Caz Deneyimi  
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Vokalde Ozana Barabancea, piyanoda Sorin Zlat, basgitarda Virgil Popescu, ve davulda Claudiu Purcarin’den oluşan Ozana Barabancea & Band, 10 Mart Cumartesi günü AASSM’de dinleyicilerine farklı bir caz deneyimi yaşattı. İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği 25. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde İstanbul Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi işbirliği ile sahneye çıkan Ozana Barabencea & Band besteleri, düzenlemeleri, caz standartlarından seçtikleri şarkılarıyla ve yorumlarıyla ünlerini hak eden müzisyenler olduklarını kanıtladı.

“Hepimiz klasik müzisyenleriz fakat caz müziğine karşı tutkuluyuz. Birbirimizi 10 yıldan uzun bir süredir tanıyoruz” diyen Ozana Barabancea, Sorin Zlat, Virgil Popescu ve Claudiu Purcarin, yüksek enerjileri ve uyumlarıyla dinleyenleri için farklı bir caz atmosferi yarattı. Ozana Barabancea’nın güçlü sesi, Grubun ‘işte caz bu’ dedirten doğaçlamaları geceyi unutulmaz kıldı.

25. İzmir Avrupa Caz Festivali, İzmir Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile 12 Mart 2018 Pazartesi günü 20.00 de AASSM Küçük Salonda yapılacak Leïla Martial Trio Konseri ile devam edecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

Arşiv