PARK YAŞAM ATAŞEHİR’DE DEV İŞBİRLİĞİ

  • 0
  • 844
PARK YAŞAM ATAŞEHİR’DE DEV İŞBİRLİĞİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken İZKA İnşaat, yeni projesiyle yeni  bir hayata merhaba demek isteyenleri buluşturacak.

Türkiye’de dikkat çeken projelere imza atan, mimari ve peyzaj tasarımları, çevre dostu yapıları ve yarattığı yaşanılabilir alanları ile herkesin hayalindeki konutların markası haline gelen İZKA İnşaat, proje ortağı Gültekinler İnşaat ile yeni bir yaşamın kapılarını İzmir Çiğli’de aralıyor. Çiğli Ataşehir’de hayata geçen Park Yaşam Ataşehir projesi farklılığını ortaya koyarken, yatırımcısının da yüzünü güldürecek.  Doğa ile iç içe bir yaşam sunan proje, ilkleri de içerisinde barındırıyor.

Merkezi konum
Park Yaşam Ataşehir’in eşsiz konumuyla diğer projelerden ayrıldığını belirten İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil,  “ Son yıllarda artan nüfus, şehir yaşamında konumun önemini ön plana çıkardı. Biz de bunu dikkate alarak şehrin merkezinde, şehrin stresinden uzak bir yaşamı amaçladık ve projemizi avantajlı bir konumda hayata geçirdik.  Park Yaşam Ataşehir,  metro istasyonuna 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde, bölgenin 650 yatak kapasiteli yeni devlet hastanesi ve özel hastanelerin yanı sıra özel okulların ve alışveriş merkezlerinin yanı başında yer alıyor” ifadelerini kullandı.

Örnek daire hazır
İzmir’de özgün bir tasarım yaptıklarını dile getiren Yeşil, “ Projemiz 859 daire ve 18 adet villa olmak üzere toplam 877 konuttan oluşuyor. Leed sertifikasına aday olan yeşil proje Park Yaşam Ataşehir ‘in hayata geçirilmesinde teknik, bilimsel ve çevresel anlamda uluslararası düzenlemelere dikkat ederek natürel tarzda bir satış ofisi ve modern bir örnek daire oluşturduk. Projemizin satış ofisinde kullanılan malzemeler doğal yaşama uygun olarak tasarlandı. Ahşap ağırlıklı konseptin hakim olduğu proje ofisimiz, antik çağdan yetmişli seksenli yıllara kadar uzanan bir tasarım çizgisi taşıyor. Natürel konseptli satış ofisimiz, gerek mimarisiyle, gerekse antik dokunuşların izlerini göreceğiniz dekorasyonuyla sizleri özlem duyduğunuz eski zamanlara bir yolculuğa çıkarıyor. Geleneksel yaşama duyduğunuz özlemi bulabileceğiniz Park Yaşam Ataşehir ofimizde aynı zamanda modern dokunuşları ve tasarımları görebileceğiniz örnek dairemizi de gezme şansına sahip olacaksınız. Park Yaşam Ataşehir gerek yeşil alanlara verdiği önem gerekse projenin sürdürülebilir ve insan odaklı olmasıyla herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir proje. Projeyi daha yakından görmek ve hayallerine bir adım daha yaklaşmaları için herkesi satış ofisimize davet ediyoruz. ‘diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv