Parklar Huzurdur...

  • 0
  • 505
Parklar Huzurdur...
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Foça Belediyesi, kent genelinde yeni parklar inşa etmek için çalışmalar yapıyor. Mevcut parklarda da, bakım, onarım ve çevre temizliği gerçekleştiriliyor. Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İmar Müdürlüğü birimleri, yeni park alanları için uygun alanları araştırıyor, projeler hazırlıyor.


Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevcut park ve yeşil alanlarda, bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapıyor.
Başkan Gökhan Demirağ, konu hakkında; “Yeşil alanların ve parkların, vatandaşlarımız için ne denli önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Ağacın ve yeşilin bol olduğu parklar, kuş cıvıltılarıyla örülü atmosferiyle, onlara büyük huzur kaynağı oluyor. Ayrıca her yaştan vatandaşımıza, hareket etme ve spor  yapma olanağı sağlıyor. Bu bilinçle, Foça Belediyesi olarak, kentimize yeni parklar kazandırmak ve mevcut parklarımızı ve yeşil alanlarımızı iyileştirmek istiyoruz. Bu konuda, imkanlarımız dahilinde vatandaşlarımıza en iyiyi sunmak için çalışmalar yapıyoruz ve bu çalışmalarımız, en ücra köşemize kadar devam edecek” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv