Parklarda müzik yayınına başlıyor

  • 0
  • 532
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi,ilçedeki parklarda bugüne kadar hiç denenmemiş bir projeyi hayata geçirecek.Bornova’da yüzlerce parktan müzik sesleri yükselecek. Parkların görüntüsünübozmayacak şekilde gizlenecek hoparlörlerden yayınlanacak müzik, düşük sesliolacak çevreye rahatsızlık vermeyecek 

Bornova Belediyesi, ilçedekiparkları daha da zevkle vakit geçirebilen alanlar haline getirmek için müzikyayını uygulamasını başlatıyor. Hem eski parklarda hem de yeni yapılacakparklarda uygulanacak projeyle Bornova’nın yeşil alanları müzikle bütünleşecek. 

Açık hava radyosu  
Parkların genel görüntüsünübozmayacak şekilde gizlenecek hoparlörlerden klasik müzik başta olmak üzereçeşitli tarzlarda yayın yapılacak. Bir çeşit açak hava radyosu şeklindeçalışacak sistemde ses düzeyi çevreye rahatsızlık vermeyecek şekildeayarlanacak. Müziğin sesi parklardaki banklarda oturanların duyabileceğiyükseklikte olacak. Bornova’da parklarda, yeşillikler içinde zaman geçirmekayrı bir zevk haline dönüşecek. 

Hazırlıklar başladı
 Parklarda müzik yayınıprojesini en kısa zamanda hayata geçirmek için gerekli hazırlıklarıyaptıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova’dakiparkların sürekli cıvıl cıvıl olmasını istiyoruz. Bu kapsamda görünmeyenhoparlörlerle müzik yayını yapacağız. İnsanlar banklarda otururken, kitapokurken müzik dinlemenin keyfini yaşayacak” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv