Passat CC tanıtıldı

  • 0
  • 4.382
Yazı Boyutu:

Volkswagen’in en yenisi Passat CC, Doğuş Otomotiv- Volkswagen  Binek Araç İzmir yetkili satıcısı olan Wosmer Otomotiv ‘de düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.
Ev sahipliğini Wosmer Volkswagen Satış Müdürü Güldem Tezgörenler’in üstlendiği  Kokteylin konukları tasarımı teknoloji ile buluşturan Passat CC’yi yakından inceleme fırsatı buldu.
 
Volkwagen Binek Araç’ın 2012 yılındaki yeni model atağı Yeni Volkswagen CC ile başladığını  belirten Tezgörenler,  dört yıl önce pazara sunuymasıyla birlikte yeni bir segmentin doğmasını sağlayan ve 2008’den bu güne  dünya çapında yaklaşık 270 bin kişinin tercih ettiği CC’nin tamamen yenilendiğini söyledi.  Tezgörenler, bir coupe’nin cazibesinden hoşlanan, aynı zamanda an az 4 kişi ve 4 kapı  için sağlanan iç mekan  konforuna önem verenler tarafından son derece beğeniyle karşılanan yeni Volkswagen CC, yeni ön ve arka tasarımlarıyla da çok etkileyici” dedi.
 Vosmer Otomotiv ortaklarından Rikardo Aliberti ve Enriko Aliberti, Enriko Aliberti A.Ş. Yönetimi Kurulu Başkan Vekili Andea Aliberti, Enriko Aliberti Marka Direktörü Suat Özdağ, Enriko Aliberti  Genel  Müdürü Hüsnü Kurt,  Büro Araçları Müdürü Fikri Kurt’ta kokteyle katılanlar arasında yerini aldı.

                Döne Güler,                            Selin Polat,                   Didem Çetiz,               Nur Akıncı,       Hale Menemenli Deveci,        Güldem Tezgörenler
Fikri, Hüsnü Kurt, Suat Özdağ,                                                  Gözde Şensaz,                                                   İpek – Akif Örük

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv