Pekdaş personelle bayramlaştı

  • 0
  • 611
Pekdaş personelle bayramlaştı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Göreve geldiği ilk gün Konak'ta büyük ve mutlu bir aile olacaklarının sözünü veren Başkan Pekdaş, ilçenin farklı bölgelerine dağılmış haldeki hizmet binalarını tek tek gezerek, tüm personelin bayramını kutladı.

 

 
BİRİMLERİ TEK TEK GEZDİ

Bayramlaşma mesaisine sabah saat 08.30’da Fen İşleri Müdürlüğü'nün Gediz'deki şantiyesinden başlayan Başkan Pekdaş’ı işçiler çiçeklerle karşıladı. Ardından Kadifekale'deki Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün fidanlığına geçen Pekdaş, bayramını kutladığı işçilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra sırayla Veterinerlik, Temizlik İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne geçen Başkan Pekdaş, burada da personelle tek tek bayramlaştı.

 

EMEK VE BİRLİKTELİK VURGUSU

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nde geleneksel kurban kavurmasını işçilerle birlikte yiyen Başkan Pekdaş, "Bundan sonra daha iyi çalışma koşullarında ve daha verimli çalışarak birlikte Konaklılara hizmet edeceğiz. Her geçen gün üretilen işin bizi daha çok biraraya getirmesiyle mutluluğumuz da katlanacak. Biz burada İzmirlilerle hizmet veriyoruz. Elimizde sihirli değnek yok, bir anda her şeyi değiştiremeyebiliriz. Ama birarada olarak, birlikte üreterek ve ne kadar büyük bir aile olduğumuzu emeğimizle göstererek yol alacağız. Emeğiniz için şimdiden teşekkürler" dedi. Bayramlaşmaları gün boyu sürdüren Başkan Pekdaş, Basmane'deki iki ana hizmet binasının yanı sıra Kemeraltın’daki Mali Hizmetler, Kadın ve Aile Hizmetleri ile Alsancak’taki Kültür Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, buradaki çalışanlarla da tek tek bayramlaştı.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv