Pınar Aylin ile Hyatt Bir Başka

Sevgililer Günü’nde Pınar Aylin’in 80’ler ve 90’lar temalı performansıyla Hyatt Regency İzmir İstinyePark “Hyatt Bir Başka” dedirtecek. Misafirlerine ev konforunu en ince detayları düşünerek tasarlayan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, Sevgililer Günü’nde de konuklarına unutulmaz bir gece vadediyor.

  • 0
  • 1.164
Pınar Aylin ile Hyatt Bir Başka
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Masalsı ambiyansı ile Sevgililer Günü’nü unutulmaz anılarla geçirmek isteyen çiftlere romantik bir konaklama ve gala yemeği deneyimi sunmaya hazırlanan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, sunacağı mönü ve programı 19. katta bulunan Teras'da tanıttı. Genel Müdür Zafer Canbaz, Pazarlama ve İletişim Direktörü Gözde Kaydırak ve ekibinin ev sahipliğinde düzenlenen tanıtıma Şarkıcı Pınar Aylin ile basıon mensuplardı bir araya geldi. Pınar Aylin'in “Best of 90s" konsepti ile hazırladığı özel repertuar ile misafirlerini adeta sihirli bir zaman yolculuğuna çıkararağı gece ile ilgili bilgi aktarımının da yapıldığı buluşmada 14 şubat'ın konuklarına sunulacak mönü örnekleri de tattırıldı.

Tüm romantik detaylar düşünülerek kurgulanan gece, görkemli davetlere kucak açan ve panoramik şehir ve körfez manzaralı terası ile İzmir’in en yeni ve en gözde salonu haline gelen İstinye Balo Salonu’nun ikonik ambiyansında gerçekleşecek. Pınar Aylin’in muhteşem performansıyla taçlanacak geceye konuklar yemekli ve bistro seçenekleri ile rezervasyon yaptırabilecekler.

Sevgililer Günü’nü Baş Başa Geçermek İsteyenler İçin de “Hyatt Bir Başka”
Romantizmi Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ın görkemli atmosferinde yaşamak isteyenler, eşsiz ve büyüleyici körfez manzaralı odalarda gecenin ihtişamını ikiye katlayacak. Sevgililer Günü’ne özel olarak, otele erken giriş ve geç çıkış imkanı, ücretsiz spor salonu kullanımı, İzmir’de sadece Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ta bulunan SPA Soul’un 12-18 Şubat tarihleri arasında çiftlere özel %20 indirimli eşsiz masaj seçenekleri ile Sevgililer Günü’nde Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ta geçirdiğiniz her an unutulmaz olacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv