Pınar Işıl ile Yunus Emre evlendi

Pınar Cansu Gıda Yönetim Kurulu üyesi kızları Pınar Işıl Şaşal ile 2 E Tarım ve Gıda Sahibi Yunus Emre Çetin, özel bir törenle yaşamlarını birleştirdi.

  • 0
  • 2.852
Pınar Işıl ile Yunus Emre evlendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi- Pınar Cansu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arif Şaşal- Zeynep Şaşal çiftinin Pınar Cansu Gıda Yönetim Kurulu üyesi kızları Pınar Işıl Şaşal ile Henkel’den emekli kimyager Hasan Hüseyin Çetin- Fatma Çetin çiftinin 2 E Tarım ve Gıda Sahibi Yunus Emre Çetin, çok özel bir törenle yaşamlarını birleştirdi.
 
La Vie Nouvelle’de düzenlenen nikah ve kokteyle iş dünyası başta çok sayıda davetli katıldı.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila nikah akdini yerine getirirken CHP Eski Milletvekili Mehmet Ali Susam, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ile Yıldırım Çullu üstlendi.
2 yıl önce İstanbul’da öğrenimleri sırasında tanışan ve bir süre sonra arkadaşlıkları aşka dönüşen çiftin 2 yıllık birlikteliklerini nikah masasına taşıyan Pınar Işıl’ın geliniği arkadaşı Sinem Özkılıç tarafından hazırlanırken, Yunus Emre’nin damatlığı ise Damat Tween imzası taşıdı. Çağlar Çiçek Organizasyon tarafından düzenlenen görkemli etkinlik ile yaşamlarını birleştiren çift, balayı için İtalya’yı tercih etti.
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv