Pınar Tartan Çin yolcusu

Miss Turkey 2017 Yarışması'nda Miss Turkey 2017 ikincisi seçilerek ABD'de Las Vegas kentinde düzenlenen "Miss Universe"ye katılan İzmirli güzel Pınar Tartan, bu kez Çin’de Türkiye’yi temsil edecek.

  • 0
  • 1.282
Pınar Tartan Çin yolcusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:



Miss Turkey 2017 Yarışması'nda Miss Turkey 2017 ikincisi seçilerek ABD'de Las Vegas kentinde düzenlenen "Miss Universe"ye katılan İzmirli güzel Pınar Tartan, bu kez Çin’de Türkiye’yi temsil edecek.  18 Kasım akşamı Çin’in Shenzhen kentinde düzenlenecek olan 30. Dünya Mankenler Kraliçesi yarışmasında 70 ülke arasında Türk bayrağını dalgalandırmak için mücadele edecek. 30 Ekim’de kampa katılmak üzere Çin’e uçacak olan Tartan, “Bu organizasyonun parçası olarak ülkemi temsil edecek olmak benim için gurur kaynağı. Çin Kültür Bakanlığı himayesinde düzenlenen ve Çin TV’lerinden canlı yayınlanacak ve 70 ülkeden birbirinden güzel kızların katılacağı yarışma için bir süredir çalışıyorum. Çin’e gitmeye, mücadele etmeye ve tacı Türkiye’ye getirmek için ben hazırım” dedi.

Yaşar üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Pınar Tartan, iyi derecede İngilizce  biliyor ve uzun süreden beri piyano çalışıyor. İki kedisi olan Tartan’ın doğayla, hayvanlarla arası çok iyi.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv