Piriştina’dan Buruk Bayramlaşma

  • 0
  • 737
Piriştina’dan Buruk Bayramlaşma
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı. Personeliyle tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Başkan Piriştina, ”Günlerdir, aylardır her sabah ocaklarımıza ateşler düşüyor, şehit haberleri ile uyanıyoruz. Maalesef, bayram heyecanı yaşamak mümkün olmuyor. Umut ediyorum bu sıkıntılardan kurtulacağız. Umuyorum son kez böyle buruk bir bayram arifesi yaşıyor oluruz” dedi.
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yaklaşan kurban bayramı dolasıyla işçisinden bürokratına kadar tüm çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Sabahın erken saatlerinde ilk olarak Buca Belediyesi Şantiyesi’nde soluğu alan Piriştina, işçiler tarafından coşkuyla karşılandı. İşçilerle tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Piriştina’nın ikinci durağı Belediye hizmet binasıydı.

“Bu Son Buruk Bayram Olsun”
Yaşanan terör olaylarından dolayı buruk bir bayram olduğunu dile getiren Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Maalesef yine bu bayramları bizlere zehir ediyorlar. Bu bayram ne tadımız kaldı, ne de tuzumuz. Günlerdir, aylardır her sabah ocaklarımıza ateşler düşüyor, şehit haberleri ile uyanıyoruz. Bayramı heyecanla beklemek, bir bayram telaşı, bayram heyecanı yaşamak maalesef mümkün olmuyor. Umut ediyorum, dua ediyorum bu zorluklardan, bu sıkıntılardan kurtulacağız. Artık bayramı çocuklarımızı giydirmek, çiçekler çikolatalar dağıtmak için bekliyor oluruz. Bu son kargaşalar, bu son kan dökmeler, bu son şehitler olsun. Bizleri yine yalnız bırakmayan işçi ve emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Umuyorum son kez böyle buruk bir bayram arifesi yaşıyor oluruz” diye konuştu. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Arşiv