Plakların Efendisi İstanbul ve Çeşme’yi Coşturdu!

  • 0
  • 1.348
Plakların Efendisi İstanbul ve Çeşme’yi Coşturdu!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yüzüklerin Efendisi’nin Frodo’su Elijah Wood, Bant Mag.’ın10. yıl etkinlikleri kapsamında,  Birlikte Hayata sponsorluğunda, İstanbulTopless ve Çeşme Babylon’da müzikseverleri dansa doyurdu. Wood, Ajda Pekkan,Barış Manço, Özdemir Erdoğan, Alpay, Şenay, Deniz Erkanat, Esin Afşar ve NeşeAlkan şarkılarını çalarak kendisini dinlemeye gelenleri hem şaşırttı hem deeğlencenin dozunu arttırdı. Ünlü oyuncular Ezgi Mola, İrem Sak, Selen Seyven ve Sercan Badur, Wood’unperformansını izlemeye gelenler arasında yer aldı.

 

Elijah Wood, Bant Mag.’ın 10. yıl etkinlikleri kapsamında,Birlikte Hayata sponsorluğunda 15 Ağustos’ta  İstanbul Topless’ta, 16Ağustos’ta Çeşme Babylon’da müzikseverlerle buluştu. Wood gerçekleştirdiğiDJ performansıyla oyunculuğunun ötesinde de hayran bırakacak bir yeteneğiolduğunu gösterdi. Türk müziğine hayran olan ve dünyanın farlı yerlerindeolduğu gibi Türkiye’de de sevdiği Türk parçalarını performansına dahil edenWood Ajda Pekkan’dan Düşünme Hiç, Barış Manço’dan Zordur Almak BizdenKızı, Hal Hal Alpay’dan Yekte, Şenay’dan Dalkavuk, Esin Afşar’dan Zühtü, DenizErkanat’tan Helal Olsun, Neşe Alkan’dan Tut Kalbimi ve Özdemir Erdoğan’dan Uzunİnce Bir Yoldayım parçalarını çaldı. Wood’un İstanbul ve Çeşmeperformanslarını izleyen ünlü isimler arasında Ezgi Mola, İrem Sak, SelenSeyven ve Sercan Badur yer aldı.

 

Türk müziğine ve yemeklerine hayran!

Ülkemize ikinci kez gelen Elijah Wood, bu ziyaretlerden aldığıkeyifle ilgili olarak “Disko ve saykodelik esintiler taşıyan eski Türkşarkılarını beğeniyorum. Bu tarz müzik yapan Türk sanatçıların plaklarınıarşivime eklemekten ve dünyanın farklı yerlerinde çalmaktan keyif alıyorum. BarışManço, Erkin Koray, Selda Bağcan ve performanslarımda yer verdiğimsanatçılar çok özel isimler. Bu müziğin doğduğu toprakları görmek çok heyecanverici. Ayrıca Türk mutfağını da çok beğeniyorum.  Dünyanın farklıyerlerinde Türk yemeklerini denemiştim ama elbette burada yediklerim hepsiniaşıyor.” ifadelerini kullanıyor.

 

Müzik kardeşliği...

Elijah Wood ve Turquoise Wisdom’ın ortak müzik projesi olanWooden Wisdom, ikilinin müzik kardeşliğini dinleyiciler için unutulmaz birdeneyime dönüştürdü. İstanbul Topless ve Çeşme Babylon’da sahne alan ikili,konuklarını hem dans ettirip hem şaşırttıkları bir sete imza attı. WoodenWisdom dışında her iki etkinlikte yer alanDJ Fitz uzak coğrafyalarıneğlencesini yansıtan bir sete imza atarken, Grup Ses Beats de 60’lar ve 70’lerin müziğini old school hip hop ile bir araya getirenperformanslarıyla doygun bir müzik deneyimi sundu.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv