Portakal Park Yaşam'da güzeller geçidi

Konut sektöründe projeleriyle tercih edilen marka haline gelen Başaran İnşaat’ın Sahibi Serdar Kolay, Miss & Mr Model Of Turkey 2017 Yarışması’nın katılımcı mankenlerini ağırladığı lansmanda, kalite ve insan odaklı tasarım anlayışından ödün vermeden kurdukları yaşam alanlarına, Portakal Park Yaşam’ı ekleme heyecanını yaşadıklarını söyledi.

  • 0
  • 2.143
Portakal Park Yaşam'da güzeller geçidi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

14. Kuruluş yılına özel  “Portakal Park Yaşam” projesini hayata geçirmeye hazırlanan Başaran İnşaat, Miss & Mr Model Of Turkey 2017 finalistlerini ağırladı.  Konut sektöründe projeleriyle tercih edilen marka haline gelen Başaran İnşaat’ın Sahibi Serdar Kolay,  lansmanda, kalite ve insan odaklı tasarım anlayışından ödün vermeden kurdukları yaşam alanlarına, Portakal Park Yaşam’ı ekleme heyecanını yaşadıklarını söyledi.

İzmir’de konut alanında güven ve konfor denilince, insan odaklı ve keyifli proje tasarımlarıyla tanınan Başaran İnşaat, sektöründe 14. yılını doldurdu. Başaran İnşaat’ın sahibi Serdar Kolay, yıllar içinde kendilerine güvenen müşterilerinin memnuniyetiyle bugünlere geldiklerini belirterek, “Geleneksel hale gelen bu memnuniyet, yeni projelerimizi de teşvik ediyor. İşte Narlıdere’de 14. Yılımıza özel hazırladığımız Portakal Park Yaşam da, bu deneyimin harika bir tasarımı olarak kısa sürede sahiplerine kavuşacak” dedi.

KENTİN MERKEZİNDE GÜRÜLTÜDEN İZOLE 
Portakal Park Yaşam’ın başarılı lansmanıyla birlikte, Başaran İnşaat olarak farklı meslek kesimlerinden yurttaşları ağırlama ve proje hakkında bilgi verme onurunu yaşadıklarını anlatan Kolay, “Portakal Park Yaşam’da, çok modern bir yapı iz düşümünü tasarıma dönüştürdük. Peyzaj alanları, sosyal donatıları ve yüksek kapasiteli otoparkıyla, Narlıdere’nin kalbinde, merkez yaşamı hedefleyen, ancak aynı zamanda şehrin gürültüsünden izole olmuş bir site anlayışını uygulamaya geçirdik” diye konuştu.
Proje kataloğuyla poz veren Miss & Mr Model Of Turkey 2017’nin birbirinden güzel ve yakışıklı mankenlerine Portakal Park Yaşam projesi hakkında sunum yapıldı.  
Başaran İnşaat Sahibi Serdar Kolay, tek tek başarı dilediği mankenlerin “İzmir’in Güzeli” olarak tanımladığı Portakal Park Yaşam projesinde,  satışların yarısından fazlasının tamamlandığını ve sınırlı sayıda kontenjan kaldığını belirterek, Başaran İnşaat olarak İzmir’e muhteşem ve yeni proje sürprizleri olacağını sözlerine ekledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv