Potada Bu Yıl Da Şampiyon Çakabey

Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ve 62 takımın katıldığı Okullar Arası Basketbol Turnuvasında Çakabey Küçük Erkek Basketbol Takımı tüm maçlarını kazanarak yenilgisiz şampiyon oldu.

  • 0
  • 632
Potada Bu Yıl Da Şampiyon Çakabey
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ve 62 takımın katıldığı Okullar Arası Basketbol Turnuvasında Çakabey Küçük Erkek Basketbol Takımı tüm maçlarını kazanarak yenilgisiz şampiyon oldu. Geçtiğimiz yıl da yenilgisiz şampiyon olan Çakabeyliler, bu yıl oynadıkları 13 maçta da aldıkları farklı galibiyetler ile potada unutulmayacak bir performans gösterdiler.

Antrenörleri Saadet Yengiloğlu liderliğinde Kerem Soyuçayli, Tuna Tekşen, Onur Korkut Özsoy, Tuan Akyürek, Arda Bababalım, Ozan Cengiz, Tuna Tüfekçioğlu, Uğur Beşok, Kaan Özdemir, Çınar Türker, Arda Gerçeker, Ferit Can Yücebaş ve Yağız Ecevit’ten oluşan takım, dün oynadığı son maçında Rota Kolejini 55-36 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Şampiyonluk maçında takımı yalnız bırakmayan Çakabey Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Erim Eraslan “Bizlere büyük bir heyecan, gurur ve coşku yaşatan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi gönülden kutluyoruz. Spor sevgileri ve centilmence rekabetleri ile de öne çıkan takımımıza Nisan ayındaki Türkiye yarı finallerinde de başarılar diliyoruz.” dedi.
 
 
 
 
 
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv