Profilo ile yüksek enerji tasarrufuna kavuşmak şimdi daha kolay

  • 0
  • 1.838
Yazı Boyutu:

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, A enerji sınıfına göre yüzde 20 daha tasarruflu yeni çift kapılı A+ LowFrost BD2058W2VV buzdolabını çok avantajlı, erişilebilir fiyatlarla sunuyor. Yeni nesil çift kapılı buzdolabı LowFrost özelliği sayesinde manuel defrost ihtiyacını klasik çift kapılı dolaplara göre çok azaltıyor, böylelikle yüksek konfor sunuyor.
 
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin sunduğu A+ enerji sınıfındaki yeni LowFrost BD2058W2VV buzdolabı ile yüksek enerji tasarruflu ürün sahibi olmak şimdi daha kolay. Profilo, A enerji sınıfına göre yüzde 20 oranında daha fazla enerji tasarrufu sunan yeni buzdolabını erişilebilir, avantajlı fiyatlarla sunuyor. Buzdolabı sağladığı tasarruf ile hem doğal kaynakların korunmasına hem de aile bütçesine destek sağlıyor.
 
Yeni LowFrost BD2058W2VV buzdolabının LowFrost özelliği sayesinde dondurucu kısmında çok daha az buzlanma meydana geliyor ve buzdolabının defrost  ihtiyacı da normal çift kapılı soğutuculara göre çok daha az seyrek ortaya çıkıyor. Böylelikle kullanıcı dostu bir çözüm sunan Profilo, tüketici memnuniyetine ve konforuna verdiği önemi bir kez daha göstermiş oluyor. Buzdolabının üstten donduruculu olması da kullanım kolaylığı açısından önemli bir avantaj sunuyor.
 
Profilo’nun yeni nesil çift kapılı LowFrost buzdolabında uzun ömürlü ve  daha ekonomik olan LED iç aydınlatma çok şık bir görünüm sağlıyor. Nem kontrollü sebzelikler, saklanan meyve ve sebzelerin daha uzun süre dayanmasına olanak verirken, açılabilen raflar eşyaların rahatlıkla alınabilmesi ve konulabilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca, estetik bir görünüm de sunan özel tasarımlı raflar sayesinde temizlik yapmak çok kolay bir hale getiriyor. Rafların kullanımını kolaylaştıran bir başka özellik ise raf yüksekliklerinin dolaba yerleştirilecek malzemelere uygun şekilde ayarlanabilmesi.
 
Yeni nesil çift kapılı buzdolabı serimizde kombi özelliği taşıyan modeller de bulunuyor. Derin dondurucusu altta bulunan bu soğutucularımız, günlük kullanım sırasında soğutucu bölümünü dondurucu kısmına göre çok daha yoğun olarak kullanıldığı için ergonomi ve kullanım rahatlığı sunuyor. Tüketicilerin özellikle sebze ve meyve bölümlerine ulaşmak için sürekli olarak eğilmelerini önlemek için geliştirilen kombi dolaplar, tüketicilerin daha sık kullandıkları soğutucu bölümüne erişimlerini kolaylaştıracak tasarımla sunuluyor. 
 
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri  hakkında
1976 yılından bu yana ev aletleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiye’nin en köklü  beyaz eşya markaları arasında yer alıyor. 1995 yılında BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş. grubu bünyesine katılarak, grubun uluslararası deneyimini ulusal gücüne ekledi. Türkiye'nin dört bir yanında 1200’ü aşkın satış noktası ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin ürün grupları beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, şofben / termosifon ve klima cihazlarından oluşuyor. Profilo ürün portföyünün ithal edilen ürünlerin dışında kalan bölümü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş.’nin Çerkezköy Fabrikası’nda üretiliyor. Profilo markasının en başta gelen özelliği, dayanıklılığı fonksiyonellikle buluşturması ve teknolojiyi en yalın kullanım şekliyle Türk halkına sunmasıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri inovasyon gücünü Türk halkının beyaz eşya kullanım alışkanlıklarından alıyor. Profilo, estetik ve özgün olduğu kadar kullanışlı ve kullanıcılara kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Dijital arşiv” ile güvenli ve tasarruflu hizmet

Yapay zeka iş insanlarını eşleştirdi

Mikroplastik sorununa çözüm

Göz bebeği dronlar görücüye çıktı

Daha hızlı daha güvenli

Arşiv