Rengarenk, masal gibi bir yarışma

  • 0
  • 535
Yazı Boyutu:

Gediz Üniversitesi, okul öncesi eğitimde ihtiyaç duyulaneğitici oyuncaklar için yarışma düzenledi. 12 liseden 57 öğrenci katıldı, cıvılcıvıl oyuncaklarla yarıştı. En eğlenceli ve eğitici olanların sahipleriödüllendirildi      

Gediz Üniversitesi Çocuk Gelişimi Programı, İzmir’dekiliselere yönelik 'Eğitici Oyuncak Tasarım Yarışması’ gerçekleştirdi. Hem okulöncesi eğitimde ihtiyaç duyulan öğretici oyuncakların hazırlanması hem de gençlerinyaratıcılıklarının öne çıkarılması amaçlandı. İlk kez düzenlenen organizasyona12 liseden 57 öğrenci başvurdu. Anaokulu öğrencilerinin eğitimine en çok katkısağlayacak, onlara eğlendirerek öğretecek oyuncaklar arasında seçim yapıldı.

Gaziemir İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nden İrem Güçlü,"Renkler Muhabbeti" adlı oyuncağıyla birincilik elde etti. CumhuriyetNevvar Salih Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nden Cemre Elçin "Saatim Tik TakDemiyor"la 2’nci, Menemen Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nden Büşra Başak da"Renkli Algılar"la 3’üncü oldu. Dereceye giren öğrenciler GedizÜniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Mustafa Güneş, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yaşar Narı ve Menemen İlçe MilliEğitim Müdürü Oğuz Sezgin tarafından ödüllendirildi. Tüm oyuncaklar, ÇocukGelişimi Programı öğrencilerinin hazırladıklarıyla beraber sergilendi; rengarenk,cıvıl cıvıl görüntüler ortaya çıktı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv