Rengârenk sevgi kurabiyeleri yapılacak

Agora Alışveriş Merkezi bayan ziyaretçilerini bir adım öne taşıyan; bünyesinde birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikler gerçekleştiren Agora Kadınlar Kulübü, Sevgililer günü haftasına özel Agora Sohbetlerinde İmse Pasta Şefi Dila Tanık’ı konuk edecek.

  • 0
  • 715
Rengârenk sevgi kurabiyeleri yapılacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Agora Alışveriş Merkezi bayan ziyaretçilerini bir adım öne taşıyan; bünyesinde birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikler gerçekleştiren Agora Kadınlar Kulübü, Sevgililer günü haftasına özel Agora Sohbetlerinde İmse Pasta Şefi Dila Tanık’ı konuk edecek. Agora Sohbetlerinin ve Kadınlar Kulübünün ortak etkinliği ile gerçekleşecek olan İzmir Mutfak Sanatları Enstitüsünden Pasta Şefi Dila Tanık ile ‘’Sevgi Kurabiyeleri’’ 17 Şubat Cuma günü saat 16.00’da Agora Alışveriş Merkezi A blok etkinlik alanında ziyaretçilerle buluşacak. 
 
Ege Bölgesi’nin ilk ve tek profesyonel aşçılık ve pastacılık okulu olan İMSE ‘’İzmir Mutfak Sanatları Enstitüsü’’, tüm dünya mutfağındaki derin deneyimli ve bilgili eğitmenleri ile profesyonelliği hedefleyenlere uzmanlaşmış eğitim vermektedir. İmse Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri ve turizm merkezi olan İzmir’de Türkiye’nin her yerinden gelecek öğrencileri için mutfak konusunda tüm tecrübe ve bilgilerin aktarmak adına açılmıştır. İmse Pasta Şefi Dila Tanık ile “Sevgi Kurabiyesi Yapımı’” 17 Şubat Cuma günü Agora Alışveriş Merkezi A blok etkinlik alanında gerçekleşecek. Bu keyifli etkinliğe ücretsiz olarak katılabilecek olan ziyaretçiler sevdiklerine özel kurabiye süslemeleri yapacaklar. Etkinlikte katılımcılar, Dila Tanık tarafından pişirilmiş kurabiyelerin üzerlerini rengârenk şeker hamuruyla zevklerine göre süsleyecekler. Dila Tanık’ın farklı süsleme yöntemlerini öğreteceği atölyede katılımcılar şeker hamurlarına kalıplarla farklı şekiller verip Sevgililer günü konseptli kurabiyeler yapacaklar. Tanık, birbirinden güzel kurabiyeleri sevgi teması ile ziyaretçilerle beraber süsleyerek ziyaretçilerin sevdikleri için tatlı sürprizler hazırlayabilmelerini sağlayacak. 
 
SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL AŞK ŞARKILARI AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE! 
Çiftlere unutulmaz bir sevgililer günü yaşatabilmek için sürpriz hediyelerin yanı sıra, 18 Şubat Cumartesi günü sevgililere özel etkinlikleri ile Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatacak. 18 Şubat Cumartesi günü saat 17:00- 18:00 arası romantik aşk şarkıları ile “Semih Kerpiççiler ve Orkestrası” Agora Alışveriş Merkezi’nde canlı performansları ile kulakların pasını silecek. Sevgililer Günü’ne özel olarak geçmişten günümüze en çok sevilen yabancı romantik parçaları seslendirecek olan “Semih Kerpiççiler ve Orkestrası”, Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşatacak.
 
Agora Alışveriş Merkezi Pazarlama Müdürü Müge Menteş Üstünoğlu, sevgililer günü haftasına özel rengârenk kurabiyelerin tasarlanacağı kadınlar kulübü atölyesinde farklı süsleme yöntemlerinin gösterileceğini belirterek ücretsiz olarak gerçekleşecek olan etkinliğe tüm bayan ziyaretçileri davet etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Arşiv