Rock Partisine Davet Var

Eğlence dünyasının tanınmış isimlerini İzmirlilerle buluşturan Folkart Towers Carrera Fitness & Spa, bu kez de rock partisine hazırlanıyor. Folkart Towers A Kule'nin beş, altı ve yedinci katlarında hizmet veren Folkart Towers Carrera Fitness & Spa, Yol Project müzik grubunu İzmirlilerle buluşturacak. 16 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'da DJ Sefa Uslu'nun DJ kabin performansıyla başlayacak rock temalı parti, 22.00'daki Yol Project konseriyle devam edece

  • 0
  • 479
Rock Partisine Davet Var
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Eğlence dünyasının tanınmış isimlerini İzmirlilerle buluşturan Folkart Towers Carrera Fitness & Spa, bu kez de rock partisine hazırlanıyor. Folkart Towers A Kule'nin beş, altı ve yedinci katlarında hizmet veren Folkart Towers Carrera Fitness & Spa, Yol Project müzik grubunu İzmirlilerle buluşturacak. 16 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'da DJ Sefa Uslu'nun DJ kabin performansıyla başlayacak rock temalı parti, 22.00'daki Yol Project konseriyle devam edecek. Folkart Towers Carrera Fitness & Spa Havuzbaşı'nda gerçekleşecek olan partide gece boyunca sergilenecek olan rengarenk lazer şov gösterisi ise gözleri Folkart Towers'a yöneltecek.
 
EĞLENCENİN 'YOL'U

Yol Project’in müzik hayatı 1988 yılına dayanıyor. 90’lı yılların başlarında Grup 3’Gen'i oluşturan grup, müzik hayatını Yol Project adıyla sürdürmekte. Popüler yabancı şarkılar, popüler Türkçe parçalar ve kendi bestelerinden oluşan repertuvarları ile sahnede oluşturdukları enerjiyi izleyicilere yansıtan, hayranlarıyla birlikte eğlenmeyi ilke edinmiş olan Yol Project, İstanbul, Bodrum ve Çeşme’nin pek çok gözde mekanlarında verdikleri konserlerle dikkat çekiyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv