Rota Koleji 10 Oyuncuyla Profesyonel Sözleşme İmzaladı  

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden ve sezona 3-1’lik Gez Grup Maltepe Yalı galibiyetiyle başlayan Rota Koleji, altyapı lisansıyla oynayan 10 oyuncuyla profesyonel sözleşme imzaladı ve geleceği yönelik önemli bir adım daha attı.

  • 0
  • 709
Rota Koleji 10 Oyuncuyla Profesyonel Sözleşme İmzaladı  
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden ve sezona 3-1’lik Gez Grup Maltepe Yalı galibiyetiyle başlayan Rota Koleji, altyapı lisansıyla oynayan 10 oyuncuyla profesyonel sözleşme imzaladı ve geleceği yönelik önemli bir adım daha attı. Yapılan sözleşmeyle İrem Uçar, Nehir Kurtulan, Selcan Partal, Şevval Sürücü, Elisa Tuana Köse, Hazal Güngör, Selin Haşlak, Aleyna Temizler, Nurten Aylin Yalaz ve Berfin Mertcan profesyonelliğe ilk adımı attı.
 
Rota Koleji Voleybol Şube Müdürü İsmail Yavuz, “Kendi bünyemizde eğitim gören oyuncularımızla uzun vadeli program dahilinde resmi sözleşme yaptık. Bu yıl yabancı transferi yapmadan, altyapıdan yetişen oyunculardan kurulu kadromuzu genç ve hedefli voleybolcularla güçlendirdik. Pırıl pırıl, çalışmayı seven, hedefli ve başarıyı kendine amaç edinen bir takım kurduk. Günlük başarılar peşinde koşan değil, uzun vadeli ve Türk voleyboluna hizmeti kendine hedef belirlemiş bir kulüp olma yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv