Rota Koleji Kendini Aştı

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Rota Koleji, yabancısız ve genç kadrosuyla geçen sezonki başarısını daha yukarıya taşıdı. 2016-2017 sezonunu 26 maç sonunda 11 galibiyet ve 35 puanla 8. sırada tamamlayan Rota Koleji, daha az bütçeli, daha genç ve yabancısız kadrosuyla bu sezonun 13 maçlık ilk yarısını 7 galibiyet ve 24.97 puanla 6. basamakta tamamladı.

  • 0
  • 555
Rota Koleji Kendini Aştı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Rota Koleji, yabancısız ve genç kadrosuyla geçen sezonki başarısını daha yukarıya taşıdı. 2016-2017 sezonunu 26 maç sonunda 11 galibiyet ve 35 puanla 8. sırada tamamlayan Rota Koleji, daha az bütçeli, daha genç ve yabancısız kadrosuyla bu sezonun 13 maçlık ilk yarısını 7 galibiyet ve 24.97 puanla 6. basamakta tamamladı. Lise ve üniversiteye düzenli giden 7 oyuncunun yanı sıra yabancı oyuncu transferi yapmadan ligin ilk yarısını tamamladıklarını belirten Rota Koleji A Takım Antrenörü İlker Alkan, “Geçen sezona göre daha düşük bütçeyle yola çıktık. Play-Off hedefine koşan tüm rakiplerimiz kadrosunda en az bir yabancı oyuncu bulundururken biz genç, altyapı ağırlıklı bir kadroyla sezona başladık. 13 maçın 6’sını 3-2 sonuçla tamamladık. Mücadelemiz üst seviyedeydi. 3-2 biten maçlarda kaybettiğimiz puanları hanemize yazmış olsak çok daha farklı konumda olabilirdik. 

Her şeye rağmen yüksek bütçeli, yabancı oyunculu rakiplerimiz önünde verdiğimiz mücadele bizleri Play-Off potasında tuttu. Bizim öncelikli hedefimiz genç oyuncularımıza tecrübe kazandırıp tüm oyuncularımın kendilerini geliştirmesi. Böylelikle uzun yıllar başarılı olacak çekirdek kadronun temellerini atmış olacağız. Hayatta olmadığı gibi sporda da hedefsiz bir şey olmaz. Play-Off için vereceğimiz mücadele bizim Play-Off’a kalmamızdan daha önemlidir. Son servise kadar savaşan, voleybolun güzellikleri ve gerekliliklerini sahaya yansıtan bir takım olmaya çalıştık. Bunu da başardığımızı görmek beni mutlu ediyor. Tüm oyuncularımı, teknik heyetteki arkadaşlarımı kutluyor, bize her zaman olumlu destek veren yönetimimize teşekkür ediyorum. Umarım ikinci yarı bizim için daha iyi geçecektir” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv