Rota Koleji potada uçuşa geçti

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda önce Nazilli Belediyespor’u 82-65, ardından lider Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’i 79-64 mağlup ederek zirveyi karıştıran Rota Koleji son olarak Kepez Belediye’yi deplasmanda 58-57’lık skorla geçerek 3’te 3 yaptı.

  • 0
  • 664
Rota Koleji potada uçuşa geçti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda önce Nazilli Belediyespor’u 82-65, ardından lider Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’i 79-64 mağlup ederek zirveyi karıştıran Rota Koleji son olarak Kepez Belediye’yi deplasmanda 58-57’lık skorla geçerek 3’te 3 yaptı. İlk 10 haftayı tek galibiyetle geçtikten sonra inanılmaz bir çıkışa geçen Rota Koleji şimdi de gözünü ligin bir başka zirve adayı 2. sıradaki Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maçına dikti.

Sezon başından bu yana yaşadıkları aksaklıklar nedeniyle istedikleri sonuçları alamadıklarını ancak son 3 maçtaki dikkat çekici skorlarla gerçek güçlerini gösterdiklerini belirten Rota Koleji Basketbol Şube Müdürü İlker Duru, “Kendimize olan güvenimiz iyice yerine geldi. İzmir’deki iki önemli galibiyetten sonra Antalya deplasmanından da zaferle dönmek bizleri çok sevindirdi. İlk üç periyodu geride geçmemize ve final çeyreğine 6 sayılık dezavantajla girmemize rağmen kazanmak önemliydi. Bu ligde her takımı yenebileceğimizi gösterdik. Bu önemli bir mesajdı. Şimdi kalan maçları kazanmak için gereken mücadeleyi sergileyeceğiz” dedi. Kepez Belediye karşısında Aykut Ulutuğay 23 sayı, 9 ribaunt ve 2 asistle maçın en üretken ismi oldu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv