Rota Koleji’inden Çifte Zafer

Rota Koleji Spor Kulübü hafta sonunu hem voleybolda hem de basketbolda galibiyetle kapatarak çifte mutluluk yaşadı. Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda 2-1 öne geçtiği iki kritik maçta THY ve Karşıyaka’ya 3-2 yenilip 1’er puan alan Rota Koleji, Yeşilyurt’u iyi oyunuyla 3-0 mağlup etti ve 5. sıraya yükseldi.

  • 0
  • 564
Rota Koleji’inden Çifte Zafer
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Rota Koleji Spor Kulübü hafta sonunu hem voleybolda hem de basketbolda galibiyetle kapatarak çifte mutluluk yaşadı. Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda 2-1 öne geçtiği iki kritik maçta THY ve Karşıyaka’ya 3-2 yenilip 1’er puan alan Rota Koleji, Yeşilyurt’u iyi oyunuyla 3-0 mağlup etti ve 5. sıraya yükseldi. Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde (TB2L)  Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji’ni deplasmanda 67-65 mağlup ettikten sonra lider Bornova Belediyespor’u da Halkapınar Spor Salonu’nda 82-80 yenerek gücünü gösteren Rota Koleji, 2’de 2 yapmanın mutluluğunu yaşadı.
 
Rota Koleji Basketbol Şube Müdürü İlker Duru, oyuncularının üst üste aldıkları 2 güzel galibiyetle neleri başarabileceklerini bizlere gösterdiklerini söyledi. Duru “Sezona şanssız 2 yenilgi ile başladık. Ancak çabuk toparlanıp gerçek gücümüzü sahaya yansıttık ve haklı 2 galibiyet aldık. Lider Bornova Belediyespor karşısında gösterdikleri üstün performansla bizleri mutlu eden basketbolcularımızı, teknik heyetimizi ve yönetimimizi kutluyorum” dedi. Rota Koleji Voleybol Şube Müdürü İsmail Yavuz ise, “Öne geçtiğimiz iki maçta hakem hatalarıyla sahadan 3-2’lik yenilgilerle ayrılmıştık. Ancak Yeşilyurt’u mağlup ederek neler başarabileceğimizi gösterdik. Altyapıdan yetişen genç kadromuzla kaybetsek bile kolay teslim olmayan bir ekip olduğumuzu gösterdik. Tüm ekibimi kutluyorum” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv