Rota Koleji’nde Play-Off heyecanı

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda genç kadrosu ve mütevazi bütçesiyle son 8 maçtan 6 galibiyet çıkartan Rota Koleji, normal sezonu 25 puanla 6. sırada tamamladı ve üst üste 3. kez Play-Off oynamaya hak kazandı.

  • 0
  • 525
Rota Koleji’nde Play-Off heyecanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda genç kadrosu ve mütevazi bütçesiyle son 8 maçtan 6 galibiyet çıkartan Rota Koleji, normal sezonu 25 puanla 6. sırada tamamladı ve üst üste 3. kez Play-Off oynamaya hak kazandı. Sezonun son 3 maçında Mavişehir’i 88-64, Beylükdüzü Basket’i 68-58 ve son olarak zirve yarışı veren Erzurum BŞB’yi 73-66 mağlup eden turuncu-beyazlı ekip Play-Off’ta A Grubu 3.sü Samsun Büyükşehir Anakent ile eşleşti.

İstikrarlı bir şekilde her yıl Play-Off heyecanı yaşayan Rota Koleji son iki sezonda Final Grubu’na adını yazdırmıştı. Play-Off’ta ilk maçlarını 5 Nisan’da Samsun’da oynayacaklarını belirten Rota Koleji Basketbol Şube Müdürü İlker Duru, “Geçmiş yıllardaki başarımızı yine sürdürmek ve turu geçmek istiyoruz. Genç ve savaşan bir ekibiz. Bunu ligin son 8 maçında aldığımız 6 galibiyetle gösterdik. Rakibimiz Samsun Büyükşehir Anakent’in gücünü biliyoruz ama kimseden çekincemiz yok. Ben oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv