Rozetler takıldı gala yemeği yapıldı

İzmir Skal Kulübü Rozet Töreni ve Gala Yemeği Başkan Emre Gezgin ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde Swissotel Büyük Efes Oteli’nde gerçekleşti.

  • 0
  • 9.116
Rozetler takıldı gala yemeği yapıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Skal Kulübü Rozet Töreni ve Gala Yemeği Başkan Emre Gezgin ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde Swissotel Büyük Efes Oteli’nde gerçekleşti.  Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Savaş Çolakoğlu’nun Skal yemini ettirmesiyle başlayan gece yeni üyeler İZFAŞ Satış ve Pazarlama Koordinatörü Elif Akşahin, Agro Truzimci Pelin Omuroğlu Balcıoğlu, Reges Luxury Collection Resort &  SPA Satış Müdürü Didem Karhan ve Macit Şaşzade’nin rozetlerinin takılmasıyla sürdü.

Konuşmasına tüm organizasyonlarda yanlarında olan Tolga Gencer’in Türsab seçimlerinde yönetim kurulu üyeliğine seçilmesini kutlayarak başlayan Kulüp Başkanı Emre Gezgin, TÜRSAB seçimlerinde kendilerini gururlandıran bir diğer konunun sa seçimlerde 4000 civarında katılımcı arasında birlik üyesi tek bir kadının, İzmirli Şansal Biçer’in kürsüye çıkıp, herkesin şaşkın bakışları arasında bir konuşma yapması olduğunu söyledi.

Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu (FIJET) Başkanı’nın davetini kabul ederek kulüp adına İstanbul’da Fijet Baskanı Delal Atamete ile 2 li görüşme yaptığını belirten Gezgin, “Farklı ülkelerden katılacak olan turizm basınının şehrimizin uluslararası ölçekte tanıtımına somut fayda sağlayacağı inancıyla İzmir Skal Kulübü ve FIJET işbirliğiyle Türsab’ın desteğinde kasım başında FIJET dünya kongresi İzmir'de yapılmasına karar verdik. Bir başka paylaşmak istediğim konu ise ekimde Londra’da,  önceki gün İstanbul’da,  2020 yılı mayıs alında New York’da ve  5 haziranda; İzmir Skal Kulübü’nün öncülüğünde, İzmir Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, TÜRSAB, İZRO, FIJET ve desteğiyle İzmir'de yapılacak olan dünyanın en büyük 10 turizm zirvesinden biri olan Uzak Rota gibi global marka organizasyonu İzmir’e kazandırmış olmamız” dedi.

Gezgin konuşmasını şöyle tamamladı: “Yönetim olarak sizler tarafından bizlere yönettiğiniz soruları memnuniyetle cevapladık. Bu kez ben size soruyorum. Sizlerin isteği, sizlerin inancı, sizlerin desteği olmasaydı geçtiğimiz yıl içersinde biri ulusal, biri Uluslararası iki ödül alabilirmiydik? Bunları yapabilirmiydik. Elbette yapamazdık. Hepinize ve de Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.”

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Ekol Sağlık Grubu 17 Yaşında

Arşiv