Saçım Saçın Olsun Projesi

İzmir Profesyonel Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Derneği (İZKUDER) [6] Oscar ödülleri etkinliğini kanser hastalığı ile savaşan kadınların yaşadıklarına dikkat çekmek ve Kanser Savaşçıları Derneği’ne destek vermek amacıyla ‘Saçım Saçın Olsun’ etkinliği gerçekleştirecek.

  • 0
  • 369
Saçım Saçın Olsun Projesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Profesyonel Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Derneği (İZKUDER) Oscar ödülleri etkinliğini kanser hastalığı ile savaşan kadınların yaşadıklarına dikkat çekmek ve Kanser Savaşçıları Derneği’ne destek vermek amacıyla ‘Saçım Saçın Olsun’ etkinliği gerçekleştirecek.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Hüseyin Ulaş, “Biz çok büyük bir ailenin ferdiyiz, kadınlarımıza sahip çıkmak Türk milletinin temel ilkesidir. Bu yıl yapacağımız etkinliğimizin ana teması kanser savaşçıları derneğimizin başlattığı Saçım Saçın Olsun projesine İzmir olarak destek olmaktır. Kanserle mücadele eden toplumumuza farkındalık yaratmak adına mesleki olarak ‘Saçım Saçın Olsun’ sloganı ile toplumumuza mesaj vermektir. Yapacağımız etkinlikte 40 kuaför arkadaşımızın sahne alacağı saç Showlarımızın yanında derneğimiz olarak tedarik ettiğimiz gönüllü bayan kardeşlerimizin saçlarını sahnede keserek kanserle savaş derneğine armağan etmek istiyoruz” dedi.

15 Nisan Pazar günü saat 16:00 da Karşıyaka Ziya Gökalp Kültür Sanat Merkezi’nde yapacakları etkinlik ile kutsal bir görevi yerine getireceklerini anlatan Ulaş, “Etkinliğimize tüm sanatkar dostlarımızı davet ediyoruz. Ayrıca Türkiye’nin dört bir yanında bulunan kuaför camiasına da mesaj veren başkan Ulaş, “Salonlarımızda kesmiş olduğumuz saçları (en az 30 cm) kanser savaşçıları derneğimize bağışlayarak bir kardeşimize umut olabilirsiniz. 2010 yılında kurulan ve 2011 yılında bütün yıldızlar İzmir de 2012 yılında güneş İzmir’den bir başka doğar. 2013 yılında Cumhuriyet çocukları, 2014 yılında kadınlar bir çiçektir ve 2015 yılında yapılan bir fidan bir insan etkinliğinden sonra bu yıl da Saçım Saçın Olsun teması ile farkındalık yaratacağız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv