Şafakta Önce Bayramlaşma, Sonra Kahvaltı

Bayram öncesinde hizmet binasında çalışanlarıyla bayramlaşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, hizmet binası dışındaki müdürlüklerin görevli personelleriyle de şafakta bir araya geldi.  

  • 0
  • 508
Şafakta Önce Bayramlaşma, Sonra Kahvaltı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayram öncesinde hizmet binasında çalışanlarıyla bayramlaşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, hizmet binası dışındaki müdürlüklerin görevli personelleriyle de şafakta bir araya geldi.  

Karabağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde düzenlenen ilk programa belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, DİSK Genel-İş 5 No'lu Şube Başkanı Ali Haydar katıldı.

Karabağlar'da 500 bin insana daha iyi hizmet
Bayramlaşma öncesi temizlik işleri personeline seslenen Başkan Selvitopu, adaletin ülke ve insanlar için önemine değindi. Göreve geldiği günden bu yana belediye olarak bir çok sıkıntının üstesinden gelmek için kararlılıkla mücadele ettiklerini belirten Selvitopu, "Amacımız Karabağlar Belediyesi'ni kurumsal bir yapıya kavuşturmak, kişilerin anlayışına bırakmamak. Kurumsallığı oturtursak kişisel anlayışlar yok olur ve kurumsallık esas olur. Hedefimiz Karabağlar'da yaşayan 500 bin insana daha iyi bir hizmet vermeyi sağlamak. Sizlere de burada büyük görevler düşüyor. Özellikle kenti temiz tutan, sağlıklı tutan sizlersiniz. Bugüne kadar ki özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum, bundan sonra da aynı özveriyle çalışmalarınıza devam edeceğinize inanıyorum" dedi. Tek tek personelle bayramlaşan Selvitopu, buradaki programın ardından Gediz Asfalt Şantiye'ye geçerek Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü Personeli ile bayramlaştı.

Adalet bir gün herkese lazım olacak
Belediye-İş 4 No'lu Şube Başkanı Ayhan Doğan'ın da katılımıyla gerçekleşen bayramlaşmada Başkan Selvitopu, bir kez daha "adalet" vurgusu yaptı. Adalet kavramının ülkemiz için önemli bir yeri olduğunu belirten Selvitopu, "Adaletin herkese bir gün lazım olacağını unutmamak gerekir. Bir ülkeyi ayakta tutan anayasası, kanunları ve yönetmelikleridir. Onları sağlıklı uygularsanız toplumda barış ve huzur olur. Bu nedenle ülkemizde hakkı, hukuku, adaleti hakim kılmalıyız, bu Türkiye'de yaşayan bireyler olarak hepimize düşen bir görevdir. Tabi öncelikle bunu kendi kurumlarımızda da sağlamalıyız. Biz de Karabağlar'da her konuda hakkı, hukuku, adaleti sağlamaya çalışıyoruz. Bugüne kadar yönetimde bulunduğum süre içerisinde buna azami özen ve hassasiyet gösterdik" dedi.

İyi bayramlar diledi
Kurban Bayramı'nda personelin ailesiyle ve sevdikleriyle güzel bir bayram geçirmesini de dileyen Selvitopu, "Ülkemizin dostluğa, kardeşliğe ve dayanışmaya ihtiyacı var. Kurban Bayramı'nın bunları getirmesini diliyorum. Öncelikle kendi ailemiz içerisinde bunu yapmalıyız. Ortak sofralar kurulacak, beraber ailelerinizle sohbetler edeceksiniz. Bu bizim toplumsal geleneğimiz, Anadolu insanının geleneği. Paylaşma geleneği bunlar, böyle bir anlayışın tüm ülkemizde hakim olmasını diliyorum" diye konuştu.

Şube başkanlarının da bayram kutlamalarının ardından Selvitopu, başkan yardımcılarıyla birlikte tek tek personelle bayramlaştı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Arşiv