“SağlıklıYaşa” lezzetleri besin-hayat dengesine güç katıyor.

  • 0
  • 1.002
Yazı Boyutu:

Enerji veren lezizyerel lezzetler artık Mövenpick Hotels &Resorts’un yeni global mutfakkonseptinin kalbinde yer alıyor. 

İsviçre kökenliotel grubu Mövenpick Hotels & Resorts, dünya çapındaki tüm otellerindebaşlatmış olduğu “Sağlıklı Yaşa” mutfak konsepti ile ürünlerin gerçek tadınıortaya çıkarmak üzere tasarlanmış menüsünde vücut dengesini korumaya dayardımcı olan yaratıcı ve leziz örnekler sunuyor.  

Sağlıklı biriş-yaşam dengesi yakalamanın yanısıra sağlıklı bir besin-hayat dengesiyakalamış olmanın da iyi yaşamanın vazgeçilmez bir parçası olduğuna inananMövenpick Hotels & Resorts, Orta Doğu ve Asya’da büyük bir başarı eldeetmiş olan “Sağlıklı Yaşa” konseptini, Mayıs 2014 itibarıyla Mövenpick HotelIzmir'de de hayata geçiriyor. 

“SağlıklıYaşa”menüsündeki tüm yemeklerin temelinde lezzetli, taze ve besleyici tatları önplana çıkarmak yer alıyor ve bu yemeklerin tarifleri servis edildikleriülkelerde bulunan yöresel malzemelerle özel olarak hazırlanıyor. 

Doğaltatların muhteşem uyumunu keşfedeceğiniz “SağlıklıYaşa”  lezzetlerini,Mövenpick Hotel Izmir'in yanısıra tüm Mövenpick Otelleri’nin à la carte öğle veakşam yemeği menülerinde, kahvaltı büfelerinde tadabilirsiniz. Sağlığına özengösterenlerin favorisi olacak bu lezzetler aynı zamanda her zevke göreşekillendirilebilme özellikleriyle de toplantı ve etkinliklere enerji katmakiçin bire bir.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv