Sahil ve Deniz Temizliğine Dikkat Çeken Farkındalık Projesi

Çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla projeler geliştiren TED İzmir Koleji, öğrencilerinin de duyarlı katılımı ile sahil ve deniz temizliğine dikkat çekmek için kolları sıvadı. 

  • 0
  • 530
Sahil ve Deniz Temizliğine Dikkat Çeken Farkındalık Projesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla projeler geliştiren TED İzmir Koleji, öğrencilerinin de duyarlı katılımı ile sahil ve deniz temizliğine dikkat çekmek için kolları sıvadı. TED İzmir Koleji ve İzmir Deniz Ticaret Odası işbirliği ile hayata geçen “TED Denizcilik Kulübü” öğrencilerinin sahil ve denizlerden topladıkları atıklar, okulun “Güzel Sanatlar” öğrencilerinin ellerinde sanata dönüştü. Sahil ve deniz temizliğine dikkat çekmek için planlanan farkındalık projesi kapsamında atıklardan hazırlanan küçük balık heykeli Çeşme Marina’da sergilenmeye başladı.

Küçük Balık Çeşme Marina’da, Büyük Balık Alaçatı Marina’da Farkındalık Yaratacak
Denizcilik Kulübü öğrencilerinin sahil şeridinden topladığı diğer atıklar ise 13-16 Eylül 2018 tarihleri arasında Port Alaçatı Marina’da düzenlenecek Columbia PFG Alaçatı Big Fish Turnuvası’nda dev balık heykelinin tasarımında kullanılacak. Etkinliğin ilk günü TED İzmir Koleji Güzel Sanatlar öğrencileri tarafından yapımına başlanan dev balığın son gün tamamlanması ve yıl boyunca İzmir’in önemli lokasyonlarında sergilenmesi hedefleniyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv