Sahne Tozu bu kez güldürdü

Yönetmenliğini Usta Tiyatrocu Haldun Dormen ve Çağlar İşgören’in yaptığı, İngiliz Yazar Philip King tarafından kaleme alınan “Papaz Kaçtı” adlı oyun Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda sahnelendi. Selçuklular’ın büyük ilgi gösterdiği oyunu Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte izledi.

  • 0
  • 600
Sahne Tozu bu kez güldürdü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yönetmenliğini Usta Tiyatrocu Haldun Dormen ve Çağlar İşgören’in yaptığı, İngiliz Yazar Philip King tarafından kaleme alınan “Papaz Kaçtı” adlı oyun Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda sahnelendi. Selçuklular’ın büyük ilgi gösterdiği oyunu Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte izledi. İkinci Dünya Savaşı yıllarında bir papazın evinde meydana gelen olayların esprili bir dille anlatıldığı iki perdelik oyun Selçuklu tiyatroseverlere keyifli bir akşam yaşattı.
Oyunun sonunda sahneye çıkan Çağlar İşgören; “ Selçuk halkının her zaman biz de ayrı bir yeri var. Bizi sizlerle bugüne kadar buluşturan ve sanata destek olan Selçuk Belediyesi Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Sahne Tozu Tiyatrosu’ndan bir kez daha bir oyun izlemekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı: “ Yönetmen Çağlar İşgören ve Sahne Tozu oyuncularını takdir ediyoruz.  Bizi tiyatroya doyuruyorlar. Bildiğiniz gibi geçen hafta da Belediyemizin Tiyatro Topluluğu 6 günde sahnelediği 6 oyunu Selçuklu sanat severlerimizle buluşturmuştu.” dedi. Başkan Bakıcı konuşmasının sonunda Selçuklu sanatseverler adına Yönetmen Çağlar İşgören’e çiçek verdi. Selçuklu tiyatro severler de “Papaz Kaçtı” oyununun sonunda oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv