Sahne Tozu Tiyatrosu 14 yaşında

Haldun Dormen'in genç veliahtı olan Çağlar İşgören tarafından İzmir'de kurulan, Haldun Dormen'in sanat danışmanlığını yaptığı Sahne Tozu Tiyatrosu 14. yılını kutladı.

  • 0
  • 963
Sahne Tozu Tiyatrosu 14 yaşında
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Haldun Dormen'in genç veliahtı olan Çağlar İşgören tarafından İzmir'de kurulan, Haldun Dormen'in sanat danışmanlığını yaptığı Sahne Tozu Tiyatrosu 14. yılını kutladı.

Sahne Tozu Tiyatrosu genel sanat yönetmeni Çağlar İşgören ve ana kadrosu 14. yaşını sahnede kutladı. Sahne Tozu Tiyatrosu kadrosu sahnede pasta keserek iyi dileklerde bulundular. Sezon boyunca İzmir seyircisini birçok oyun ile buluşturmayı dileyen Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncuları İzmir halkını Haldun Dormen Sahnesi'ne davet ediyor. 

Sosyal medya hesaplarından "Sahne Tozu Tiyatrosu 14 yaşında! Teşekkürler Haldun Dormen... Teşekkürler Göksel Kortay... Teşekkürler İzmir halkı... Teşekkürler Sahne Tozu Tiyatrosu'ndan tüm yolu geçenlere..." yazarak fotoğraflarını paylaşan ekibe seyircilerinden ve öğrencilerinden birçok kutlama yorumu geldi. 

TİYATRODAN KAHKAHA SESLERİ YÜKSELİYOR
Perdelerini Başroldeki Kadınlar adlı oyun ile açan Sahne Tozu Tiyatrosu, her cuma, cumartesi 20.00'de, pazar günü ise 14.00'de seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Sahne Tozu Tiyatrosu'nda Başroldeki Kadınlar adlı efsane komediyi izleyen seyirciler, tiyatrodan kahkahalar eşliğinde ayrılıyor. Ken Ludwig'in yazdığı, Çağlar İşgören'in yönettiği Başroldeki Kadınlar oyununun özel tiyatrolar arasındaki Türkiye prömiyerini yapan Sahne Tozu Tiyatrosu'na oyunu izlemek için İzmir dışından da birçok seyirci konuk oluyor.  Leo ve Jack karakterlerinin kadın kılığına girerek iki milyon dolarlık bir mirasın peşine düşmesini anlatan oyun; seyirciden rejisiyle, oyuncu performansları ve oyun enerjisiyle tam not aldı. 
Biletler Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi gişesi ve Biletix'te...

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv