Şampiyon Öğretmenler

Konak Belediyesi’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği futbol turnuvasının şampiyon takımı belli oldu.

  • 0
  • 449
Şampiyon Öğretmenler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği futbol turnuvasının şampiyon takımı belli oldu.

İlçedeki okullarda görev yapan öğretmenlerin yeşil sahada buluştuğu turnuvanın finalinde Konak Ömer Zeybek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kıbrıs Şehitleri Orta Okulu öğretmenleri karşı karşıya geldi. Halı sahada ter döken öğretmenlere saha kenarındaki öğrenciler ve meslektaşları da destek verdi. Turnuvaya katılan öğretmenler hem stres attı hem de yeşil sahalardaki yeteneklerini gösterme fırsatı buldu. Keyifli geçen etkinliğin ödül töreni Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın katılımıyla yapıldı.

ÖĞRETMENLER KAZANDI ÖĞRENCİLER SEVİNDİ
Toros Halı Saha Tesisleri'nde oynanan final maçını 6-3’lük skorla Konak Ömer Zeybek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi kazandı. Maçta her iki takım da elinden gelen en iyi mücadeleyi sahaya yansıtırken, iki okulun öğretmenleri de fair-play ruhunu elden bırakmadı. Kazananın değil dostluğun ön plana çıktığı maçın sonunda her iki takım da birbirlerini tebrik etti. Maç sonunda kazanan takımda yer alan öğretmenleri ilk kutlayanlar mücadele boyunca desteğini eksiltmeyen öğrencilerden geldi. Öğretmenler kupalarını alırken öğrencileri de en az onlar kadar sevindi. Konak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nce organize edilen turnuvanın üçüncülük kupasını ise Konak Anadolu Lisesi’ni 12-4’lük skorla geçen Barbaros Hayrettin İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri kazanırken, turnuvanın gol kralı Ömer Zeybek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Aykan Tülengen oldu. Turnuvada dereceye giren öğretmenlere madalya ve kupaları Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş tarafından verildi.

PEKDAŞ: ELLERİNDEN ÖPÜYORUM
24 Kasım Öğretmenler Günü’nü sporun birleştirici gücüyle kutlamak istediklerini belirten Başkan Pekdaş, düzenlendikleri futbol turnuvasına katılan tüm öğretmenlere teşekkür etti. Başkan Pekdaş, “Öğretmenlerimizi yılda bir gün değil, her gün anmayı, onlarla el ele kol kola olmayı istiyoruz. Onlara teşekkürümüzü çeşitli şekillerde dile getiriyoruz. Düzenlediğimiz bu futbol turnuvası da bu teşekkürlerin bir göstergesiydi. Katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bize emek veren tüm öğretmenlerimizin de ellerinden öpüyorum. Bağımsız fikirli, özgür düşünceli gençler ve nesiller yaratmak için onlara muhtacız. Çünkü onlar özgürce düşünen beyinler yarattığı ölçüde ülkemiz ilerler ve dünya ile yarışır. Bir çocuklarımızı ve gençlerimizi dünyayla yarışan nesiller olarak yetiştirmek istiyoruz. Bu görev de öğretmenlerimizin. Ben başta Başöğretmenimiz Büyük Atatürk olmak üzere bize emek veren bütün öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum ve onlar için büyük bir alkış istiyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar” dedi
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv