Samsung GALAXY S Serisi Satışları 100 Milyon Adedi Aştı

  • 0
  • 859
Yazı Boyutu:

Dijital medya ve dijital yakınsama teknolojilerinde dünya lideri Samsung Electronics yaptığı açıklamada şirketin amiral gemisi GALAXY S III akıllı telefonu ile önceki iki model olan GALAXY S ve GALAXY S II’nin global kanal satışlarının 13 Ocak 2013 itibariyle 100 milyon adedi aştığını bildirdi.
Satış rekorlarına doymayan modeller
·   Satışı dünya çapında 24 milyon adedi aşan GALAXY S bu satışların 10 milyonunu Haziran 2010’da yapılan tanıtımından sonraki ilk 7 ay içerisinde gerçekleştirmişti.
 
·   Bu başarıyı daha da geliştiren Samsung, GALAXY SII’yi Nisan 2011’de satışa sundu. Bu akıllı telefon yaklaşık 40 milyon satışa ulaştı ve satışlarının 10 milyonunu sadece ilk 5 ay içerisinde gerçekleştirdi.
 
·   Kullanıcı deneyiminde devrim yapan GALAXY S III sadece 100 gün içerisinde 20 milyon satış rakamına ulaşarak Samsung’un bugüne kadar en hızlı satış yapan akıllı telefonu oldu. Galaxy S III’ün ortalama günlük satışlarının 190,000 adet olduğunu belirtiliyor bunun sonucu olarak her bir dakikada 500 adet GALAXY SIII satılıyor. GALAXY S III’ın şu andaki toplam satış rakamı ise 40 milyon adetin üzerinde.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Dijital arşiv” ile güvenli ve tasarruflu hizmet

Yapay zeka iş insanlarını eşleştirdi

Mikroplastik sorununa çözüm

Göz bebeği dronlar görücüye çıktı

Daha hızlı daha güvenli

Arşiv