Sarıgedik'ten Özgener'e yol desteği

Vasıf Çınar Bulvarı'ndaki yol düzenlemesinin trafiği olumsuz etkilediğini savunan İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener'e, Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik'ten destek geldi.

  • 0
  • 306
Sarıgedik'ten Özgener'e yol desteği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Vasıf Çınar Bulvarı'ndaki yol düzenlemesinin trafiği olumsuz etkilediğini savunan İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener'e, Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik'ten destek geldi.

İzmir Ticaret Odası'nın video konferans sistemiyle gerçekleştirilen aylık olağan meclis toplantısında Başkan Mahmut Özgener'in başta Vasıf Çınar Bulvarı olmak üzere ana arterlerdeki bisiklet yolu eleştirisine Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik'ten destek geldi.

ORTAK AKIL VURGUSU
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Sarıgedik, "Vasıf Çınar Bulvarı; Şair Eşref Bulvarı ve Cumhuriyet Bulvarı gibi İzmir'in çok önemli iki yolunu birbirine bağlayan, oldukça kıymetli bir geçit gibidir. Üzerinde Atatürk Lisesi, Cumhuriyet Nevvar Salih İşgören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'nü barındırdığı gibi bir başı Kültürpark Lozan Kapısı, diğer başı İzmir Ticaret Odası'dır. Bununla birlikte elbette İzmir'de sosyal hayatın önemli bir parçası olan kulübümüz Küçük Kulüp de, Fransız Kültür Merkezi ile birlikte bu bulvarın üzerinde yer almaktadır. Kurumsal kimliği olan bu kadar çok adresi barındıran bir alanda yapılacak düzenlemelerin ortak akılla yapılmış olmasını tercih ederdik. Bu sebeple İzmir Ticaret Odası Başkanı Sayın Mahmut Özgener'in Vasıf Çınar Bulvarı'ndaki bisiklet yolu eleştirisine katılıyoruz." dedi.

"HAYATIN OLAĞAN AKIŞI SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMALI"
İzmir'in Avrupa standartlarındaki yerine vurgu yapan Sarıgedik, "Bizler elbette bisikleti, bisikletliyi, karbon salınımı en düşük ve doğa dostu tüm ulaşım türlerini kucaklıyor ve destekliyoruz. Kentimizin Avrupa standartlarında bir bisiklet kenti olmasına yönelik İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni destekliyoruz. Fakat yapılan düzenlemelerde öncelikli maddelerin biri de hayatın olağan akışının sürdürülebilirliği olmalı. Bu sebeple bisiklet yollarına evet ama hayatı zorlaştırmaya hayır." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv