Şarkılar akülü sandalye için

Smyrna Jazz&Blues Band ve piyanist Idlin Berta Ashmirov, üç engelli gencin sosyalitesini arttıracak akülü saldalye için sahne aldı.İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde İzmir Gündoğdu Rotary Kulübü Ve Kan Ordusu Kanser Derneği’nin İzmir Tarihi Kemeraltı Lions Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen konser ilgi ve beğeniyle izlendi.

  • 0
  • 631
Şarkılar akülü sandalye için
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Smyrna Jazz&Blues Band ve piyanist Idlin Berta Ashmirov, üç engelli gencin sosyalitesini arttıracak akülü saldalye için sahne aldı. İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde İzmir Gündoğdu Rotary Kulübü Ve Kan Ordusu Kanser Derneği’nin İzmir Tarihi Kemeraltı Lions  Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen konser ilgi ve beğeniyle izlendi.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlayan konserin birinci bölümünde Yaşar Üniversitesi yüksek lisans öğrencisi Idlin Berta Ashmirov müzikseverlerle buluştu. Konserin ikinci bölümünde ise Smyrna Jazz ve Blues band müzikseverlerle birlikte oldu. Diş Hekimi Haşmet Yakar’ın bas gitar, Şefik Toker’in gitar, Raci Çığırtkan’ın piyano ve tenor saksafon, Diş Hekimi Özlem Baytop Öymez’in vokalde, İzmir Tarihi Kemeraltı Lions  Kulübü Başkanı- Diş Hekimi Prof. Dr. Rıza Alpöz’ün davulda yer aldığı Smyrna Jazz ve Blues band, caz müziğinin en güzel eserlerini seslendirdi ve uzun süre ayakta alkışlandı.
Gecenin gerçekleşmesine destek verenleri plaketle onurlandıran İzmir Tarihi Kemeraltı Lions  Kulübü Başkanı- Diş hekimi- müzisyen Rıza Alpöz, gecenin oluşmasına görünür ve görünmez destekçilerin olduğunu belirterek herkese sonsuz teşekkür etti ve geceden elde edilecek gelirin üç engelli gence akülü sandalye alımına katkı olacağını ifade etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv