ŞARKILAR İZMİR İÇİN SÖYLENDİ

  • 0
  • 2.007
Yazı Boyutu:

Şişli Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Konak Belediyesi’nin büyük destek ve katkılarıyla gerçekleştirilen Şişli İzmir Günleri kapsamında düzenlenen İzmir şarkıları konseri geceye damgasını vurdu. Mert Rüstem Koleksiyonu’ndan eski İzmir fotoğraflarıyla süslenen Abdi İpekçi Caddesi’nde gerçekleştirilen konserde İzmirli sanatçılar şarkılar söylediler. 
 
Belkıs Özener, Ali-Aysun Kocatepe, Vedat Sakman, Ayşenur Yazıcı, Soner Olgun, Sinem-Didem Balık, Serap Yenici, Ege, Tuğba Özerk ve Gönül Yazar şarkılarını izleyenlerle dev bir koro oldular. Gecede İzmir aşığı iki ünlü sanatçı, Dario Moreno ve Tanju Okan unutulmadı.
İstanbullulara “İzmir’de bir sevgi pencereniz var” diyerek seslenen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, EXPO 2020 sürecinde İzmir’in yurtiçinde de tanıtılması gerektiğini söyledi. Başkan Tartan, “Türkiye’nin her yerinde tanıtımlar düzenleniyor. Birliktelikler yaşanıyor. 20 yıldır Türkiye’nin hiçbir kentinde birliktelik yaşanmamış. Oysa İzmir, Türkiye’nin umuda açılan penceresidir. İzmir, çağdaş kadını, üretken insanıyla herkesin bir gün bir yerde buluşmayı özlediği bir kenttir. İzmir şarkılarını çok değerli İzmirli sanatçılarımız seslendirerek İzmir rüzgarı estirdik” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv