Şarkılar kitvak’a ve annelere...

Türk Müziğinin unutulmaz eserlerinin; Serenad Kültür ve Sanat Derneği,Sanat Yönetmeni Engin Koyuncu tarafından seslendirildiği “Anneler Günü Konseri” geçtiğimiz akşam Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleşti.

  • 0
  • 725
Şarkılar kitvak’a ve annelere...
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türk Müziğinin unutulmaz eserlerinin; Serenad Kültür ve Sanat Derneği,Sanat Yönetmeni Engin Koyuncu tarafından seslendirildiği “Anneler Günü Konseri” geçtiğimiz akşam Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleşti. Mehmet Necati Şentürk’ün canlı sunumuyla renklenen geceye Kitvak Tanıtım Filminin gösterimiyle başlandı. Çok sayıda Türk Müziği severin katıldığı gecede Engin Koyuncu’nun sahneye davet ettiği Hayat Soncul da Leman Sam’ın  “Rüzgar” isimli şarkısını büyük ustalıkla seslendirdi ve seyircilerden tam not aldı.

Gecenin sonunda Kitvak Yönetim Kurulu sahnede hep birlikte davetlilere ve Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’ne desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundular. Sayın Engin Koyuncu’ya plaketini Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul takdim etti ve “Kitvak marka olmuş son derece güvenilir bir vakıftır. 23 yıldır özveri, saygınlık ve güven içinde yolumuza devam etmekteyiz. İzmirimize yapmış olduğumuz eserlerimizi tanıtım filmimizde de gördünüz. El birliği ile yeni projelerimizi de gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Sizlerin varlığı bizlere güç vermektedir. Engin Koyuncu yüce gönüllü bir sanatçı. Bu akşam hepimize unutulmaz bir gece yaşattığı ve bu etkinlikte bizlere gönüllü olarak destek verdiği için kendisine çok teşekkür ederiz.” dedi. Yönetim Kurulu Başkan Vekili İklil Ulueren de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  “Her mesleğe sahip olabilirsiniz fakat sanatçı olamazsınız.” sözünü hatırlatarak şükranlarını sundu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv