Seda Bağcan, albümünü tanıttı

  • 0
  • 2.262
Yazı Boyutu:

Mantra müziğinin Türkiye’deki tek temsilcisi Seda Bağcan’ın ABD ve Kanada'da Türkiye ile aynı zamanda satışına başlanan, Ocak ayında ise Avrupa ve Güney Amerika'da satışa sunulacak olan 4’ncü albümü "I AM THAT IAM" 2014 yılının hemen öncesinde mantra müziği tutkunlarıyla buluştu.

"Coffeeco Buluşmaları" kapsamında Alsancak Coffeeco'da İzmirli hayranlarıyla biraraya gelen Bağcan, “Ben” bilincinin dahada ön plana çıkacağı albümünü tanıttı, imzaladı. 

Mantra müziği severlerin yaklaşık bir yıldır merakla beklediği albüm’ün tanıtımı sırasında albümde yer alan ve ağırlıklı olarak medifasyon ve kundalini yoga müziklerinden oluşan eserler çaldı. 

“Dinlenen mantralar, özsaygı, kendine güven duygularım güçlendiriyor, iç huzur, mutluluk, iyi talih getiriyor, etkili iletişim ve sonsuz yaratım enerjisi sağlıyor” dediği albümünün sadece yetişkinlere değil, çocuklara da seslendiğini belirterek, “Albümdeki ‘I am Beautiful’ mantrasını dinleyen çocuklar, kendilerine ve hayata olan güvenlerini pekiştiriyor” diye konuştu.  

Günlük hayatta da kullanılabilecek evrensel mantraların yeraldığı albümdeki eserlerin müzik ve aranjeleri sanatçıya ait.

"Ne zaman üzgün olsan Ne zaman kaybolsan Ne zaman bıksan tükensen Yalnızca şunu hatırla Ne zaman mutsuz olsan Ne zaman yalnız kalsan Ne zaman pişmanlık duysan Yalnızca şunu hatırla Ben Benim, Ben Benim, Ben Benim” sözlerini içeren mantrayla başlayan ve evrene barış çağrısında bulunan "Barış Duası ”yla biten yeni albümdeki parçalar, dinleyenlere adeta huzur vaat ediyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv