Şef adayları Rengim Gökmen’le buluşacak

Karşıyaka Belediyesi tarafından klasik müziğe yeni yetenekler kazandırmak amacıyla geleneksel hale getirilen ‘Orkestra Şefliği Masterclass Programı’ bu yıl 4’üncü kez gerçekleştirilecek.

  • 0
  • 445
Şef adayları Rengim Gökmen’le buluşacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi tarafından klasik müziğe yeni yetenekler kazandırmak amacıyla geleneksel hale getirilen ‘Orkestra Şefliği Masterclass Programı’ bu yıl 4’üncü kez gerçekleştirilecek. Dünyaca ünlü Orkestra Şefi Rengim Gökmen’in vereceği hızlandırılmış eğitime katılmak isteyenler, 22 Ağustos tarihine kadar Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’ne başvuru yapabilecek.
 
KODA’YI YÖNETECEKLER 
Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA) bünyesinde 26 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek programa; ileri, orta, temel düzeyde veya dinleyici olarak dileyen herkes katılabilecek. Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde Rengim Gökmen ile bir hafta boyunca temel şeflik tekniklerini çalışacak olan katılımcılar, eğitim sonunda sahne tecrübesi edinme şansı da yakalayacak. Öğrenciler arasından seçilecek başarılı şef adayları, 2 Eylül’deki final konserinde bir eserde KODA’yı yönetecek. Katılım şartlarına ilişkin, 0232 330 64 04 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv