ŞEF BAŞKAN

  • 0
  • 887
ŞEF BAŞKAN
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Aliağa Belediyesi’nin düzenlediği Yeni Yıl Konseri Aliağalılardan büyük ilgi gördü. Dünya ve Türk Sineması’nın unutulmaz film müzikleriyle dinleyenlere eşsiz bir müzik ziyafeti sunan Sinema Senfoni Orkestrası 55 kişilik profesyonel sanatçı kadrosuyla Aliağa’da sahne aldı. Heyecan dolu muhteşem konserde Aliağalılara sürpriz yapan Başkan Serkan Acar sahneye Orkestra Şefi olarak çıktı.  Büyük Orkestra eşliğinde Walter Murphy’nin Beethoven’ ın hafızalara kazınan 5. Senfoni uyarlamasını yöneten Başkan Acar’ın performansı izleyenlerden tam not aldı.
 
YENİ YIL KONSERİNE ALKIŞLAR EŞLİK ETTİ
Aliağa Enka Spor Salonu’nda gerçekleştirilen konserin sunuculuğunu ise Aliağa Belediyesi Kültür Sanat Yönetmeni Volkan Severcan yaptı. Şef Hakan Şensoy yönetimindeki 55 kişilik büyük orkestra, unutulmaz filmlerin unutulmaz melodilerinden oluşan 15 parçayı güçlü yorumuyla Aliağalı sanatseverler için seslendirdi. Şensoy’a sahnede güçlü sesiyle Solist Zeynep Önkaya eşlik etti. Sinema Senfoni Orkestrası, Başkan Serkan Acar yönetiminde Beethoven’ ın 5. Senfonisi ile başlattığı konseri; Nerdesin, Grease, Titanic, Star Wars, Selvi Boylum, Anlamazdın, Mavi Boncuk, James Bond, Karayip Korsanları, Samanyolu, Feride, Hababam Sınıfı, Pembe Panter ve Görevimiz Tehlike gibi dikkat çeken film müzikleri ile devam ettirdi. Aliağa Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen konserde parçalara hep bir ağızdan eşlik eden müzikseverlerin alkışları gece boyunca hiç durmadı. 

BAŞKAN ACAR, ‘2015 YILI ALİAĞA’NIN YILI OLACAK’
Konser sonunda yeniden sahneye çıkan Başkan Serkan Acar, Şef Hakan Şensoy, Sinema Senfoni Orkestrası Sanat Yönetmeni Hakan Ateş ve Solist Zeynep Önkaya’ya özel tasarımlı bir cam plaket ve çiçek takdim etti. Yeni yıl coşkusunu erken yaşayan Aliağalılara sağlık ve mutluluk dolu yeni bir yıl dileyen Acar, “Şefimiz Hakan Şensoy’u, sanatçımız Zeynep Önkaya’yı ve tüm saz üstatlarımızı Aliağa’da ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Bizlere çok güzel bir gece yaşattınız. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum. 2014 yılı benim için özel bir yıl. Sizlerin teveccühü ile Aliağa’nın Şehr-i Emin’i olmanın sorumluluğunu aldım. Bu sorumluluğun da bilincindeyim. Şunu biliniz ki, 2015 yılı Aliağa’nın yılı olacak. İnşallah hep birlikte, hep güzel günleri yaşayacağız. Hepinizin, sevdiklerinizin ve tüm Aliağamızın 2015 yılını şimdiden kutluyorum. En kötü gününüz bu gece gibi olsun” diye konuştu. Aliağa’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Şef Hakan Şensoy ise Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür ederek, “Herkese Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşayacağı umut dolu ve o umutların daima yeşereceği harikulade bir yıl diliyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv